- 71 % na Ultratone luksuzni obrazni anti-age tretma s poletnim vlaženjem kože (70 min): površinsko čiščenje s pilingom + tonificiranje + nekirurški lifting (30 min) + ultrazvok obraza - spodbujanje obnove dermisa (30 min) + nanos rožne micelarne vodice in vlažilnega fluida Academie!

Vlaženje, hranjenje in pomlajevanje obraza v priznanem lepotnem Studiu Cris!

25,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
88,00 €
-71%
Prihranek:
62,50 €
 
 

Tretma za vaše ugodje, lepo kožo, sprostitev in še lepši izgled, samo v Studiu Cris!

Tokrat bodo v 70 minutah poskrbeli za čudovit izgled vašega obraza. Intenzivna anti-age nega obraza, za pomlajevanje in globinsko vlaženje dehidrirane kože na obrazu, spodbuja kolagen in elastin in napne povrhnjico. Vlaženje, hranjenje in pomlajevanje obraza v eni terapiji!
Učinki: deluje v globljih plasteh kože in preprečuje staranje do katerega pride zaradi popuščanje kolagena, elastina in škodljivega delovanja oksidacije. Izboljša se kontura obraza, zmanjšajo se gubice, koža je bolj napeta, gladka in mladostna. Priporočamo vsaj 3 terapije v treh tednih.

Studio Cris je tempelj dobrega počutja, svet udobja in oaza miru. Oblikovali so splet tretmajev, s katerimi vas bodo ves dan izbrano razvajali in negovali vaše telo, umirili vaše misli ter krepili duha. Za vsakimi vrati obstaja drugačen, nov svet. Prepustite se času, prostoru in svoji radovednosti ter dovolite, da z njimi vaše ure postanejo minute ... Sledijo času in kozmetičnim trendom, zato vam nudijo najmodernejše tehnologije ter kozmetiko, ki v svetu narekuje visok standard. Njihov strokovnost, prijeten ambient in toplina vas bodo prepričali, da se popolnoma predate in skupaj z njimi doživite preplet eksotičnega in urbanega vzdušja ter toplega človeškega stika.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Velenje, Slovenija

Wellness razvajanje za 2 osebi v Hotelu Paka 4*

Čas je za romantiko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Miklavž, Slovenija

LVL lash lift - vihanje trepalnic v IK studiu!

Najhitreši tretma za vihanje trepalnic!