Party leta, ki ga ne smete zamuditi! - 68 % na 1x vstopnico (stojišče) za tradicionalni White Invasion, ki se bo zgodil v soboto 31. 5. 2014, na Gospodarskem razstavišču! Zvezda večera eden najbolj priznanih svetovnih DJev in producentov, Nizozemec Ferry Corsten v družbi Slovenca Belteka!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi VIP stojišče za 15,90 € ALI Super VIP stojišče za 19,90 € ALI Super VIP sedišče za 99 €.

Glasbeni dogodek White Invasion
Glasbeni dogodek White Invasion
Glasbeni dogodek White Invasion
10,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-68%
Prihranek:
24,10 €
 
 

Če nam je edicija glasbenega dogodka White Invasion preteklo pomlad ponudila izvrsten elektronski žur z DJ Hardwellom, bo 31. 5. na Gospodarskem razstavišču stopila korak naprej in na veliki oder postavila zvezdo vrhunskega formata DJ-a in producenta, Nizozemca Ferry Corstna.

Glasbeni elektronski spektakel pa bodo s svojimi plesno mešalnimi vrhunci zaznamovali še: Mattise and Satko, Beltek, Michael Gray, VINAI, Wylie, Dux, Alesso Bomba.
Ko beseda INVASION dobi svoj pomen:
- 100.000 W glasbene moči,
- 100 inteligentnih luči,
- 70 ton opreme,
- 7 vlačilcev z opremo,
- Led Wall,
- Vodna zavesa,
- Laser Show,
- Kubistke.

VIP STOJIŠČE - vstopnica za vse tiste nadobudneže, ki želijo DJ-ja začutiti tik ob odru. Vstopnica VIP stojišče nudi ekskluzivno pozicijo tik ob odru in poseben šank, da vam ne bo treba čakati v vrsti.
SUPER VIP STOJIŠČE - vstopnica obiskovalcem zagotavlja poseben vhod na prizorišče, dvignjeno plesišče z najboljšim pogledom na oder, pripravili pa smo vam tudi stoječe mize in ekskluziven šank.
SUPER VIP SEDIŠČE - vstopnica je namenjena vsem petičnežem, ki želijo zabavo doživeti na ekskluziven in prefinjen način, na posebnem dvignjenem prizorišču z najboljšim pogledom. Vsi imetniki vstopnic Golden VIP sedišče bodo že na prizorišče vstopili skozi poseben vhod, kjer vas bo počakala hostesa in odpeljala do vaše mize, osebni natakar pa bo ustregel vsem vašim željam.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-55%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

6-urni tečaj tenisa za odrasle in otroke nad 16 let

Šola tenisa za odrasle Net sport je odlična priložnost, da izboljšate svojo igro. Odlična lokacija, parkirno mesto!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-58%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana ali Celje

Tretma kitajske medicine s pregledom in prvo terapijo

Pomoč tradicionalne kitajske medicine!