Gremo v živalski vrt! 50 % popusta na celodnevno vstopnico ZOO Ljubljana! *Nakup 10 kuponov = 1x hranjenje živali v mini ZOO in sodelovanje v žrebu "Oskrbnik za 1 dan - slovenske domače živali"!

Plačajte 3,50€ za idilično zimsko doživetje v živalskem svetu z družino in prijatelji, v vrednosti 7€.

3,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
7,00 €
-50%
Prihranek:
3,50 €
 
 

Ljubezen do živali, zanimanje za njihov dan in občudovanje prelepih mnogih živalskih vrst vam lahko približa Živalski vrt Ljubljana, v naravnem okolju krajinskega parka Tivoli - Rožnik - Šišenski hrib. Preverite, kaj medved počne pozimi in opazujte, kako volkovi tekajo po zasneženem gozdu, zato pridite v prečudovito zimsko idilo v ZOO Ljubljana! Ko sonček pokuka iznad zasneženega vejevja, je idealni čas, da se s prijatelji ali vso družino odpravite v živalski vrt in se naužijete sveta živali, zato pripeljite otroke, podoživite otroštvo, opazujte svojo najljubšo žival. Nikar pa ne spreglejte tudi sodelovanja v nagradni igri "Oskrbnik za en dan - slovenske domače živali"!

V Živalskem vrtu Ljubljana si lahko ogledate domorodne in tujerodne živali v naravnem okolju krajinskega parka Tivoli - Rožnik - Šišenski hrib. Organizirajo pestro paleto "Dogodivščin z živalmi", na katerih lahko nekatere živali pobožate, druge vodeno opazujete in izveste o njih marsikaj zanimivega. Ne zamudite hranjenja morskega leva, slona, medveda in drugih živali, ki jih hranijo po ustaljenem urniku.
Pridite, ne bo vam žal.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste *kupili 10 kuponov ali več, sodelujete v nagradni igri "Oskrbnik za en dan – slovenske domače živali" v vrednosti 100€ in unovčljiv v letu 2013. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Finalno žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 10. 1. 2013. Nagrajenci/ke bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščeni/e po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenci/ke je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali ZOO Ljubljana, in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom ZOO na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizator nagradne igre so ZOO Ljubljana, v sodelovanju z MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža telesa z olji ali tradicionalna masaža v Oaza Koseze!

Edinstvena sprostitev!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Estetska pedikura v salonu Nežni dotik v Ljubljani!

Za lepa stopala!

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

60-minutna TUINA masaža za 2 osebi v Zen Therapy Massage Center

Izkusi celovito moč tradicionalne kitajske medicine!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!