Naredite nekaj dobrega in prijetnega za vaše telo! - 50 % na sproščujočo klasično švedsko masažo celega telesa (60 min), v Aparthotelu Vila Minka!

V ponudbi so na voljo tudi drugi tretmaji, preverite spodaj med dodatnimi možnostmi.

Švedska masaža telesa, 60 min
Švedska masaža telesa, 60 min
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Se tudi vam dogaja, da kljub utrujenosti in slabemu počutju, vse prepogosto preslišite glas, ki vas prosi, da si vzamete čas za sprostitev in oddih? Da bi lažje prisluhnili sebi, si povrnili dobro počutje in uglasili energije vašega  telesa, uma in duha smo za vas skrbno zasnovali edinstven paket sprostitve telesa.

Švedska masaža velja za eno najstarejših in najpreprostejših oblik zdravljenja in načina za izboljšanje počutja. V starih tradicionalnih kulturah, še posebej na Vzhodu, je veljalo, da redna masaža koristi ljudem vseh starosti.

Klasična ali švedska masaža združuje v sebi grške, kitajske, egipčanske in rimske tehnike masiranja in je osnova higienski, športni in medicinski masaži. Zajema obdelavo (manipulacijo) mehkih delov telesa na področju nog, rok, zgornjega dela prsnega koša, trebuha, hrbta in obraza. Še posebej se jo priporoča fizično in psihično obremenjenim ljudem, športnikom, poslovnežem, ljudem s kroničnimi bolečinami v hrbtu ali drugje. Predstavlja tudi odlično dopolnitev fizični aktivnosti.

Pozitivni učinki masaže se kažejo na fizičnem, energetskem in psihološkem nivoju. Tako ugodno vpliva še zlasti na kožo, skeletne mišice, živce, sklepe in obsklepne strukture, obtok krvi in limfe, na prebavila in dihala. Psihološki učinki pa so vidni predvsem v izboljšanju duševnega počutja, dvigu samozaupanja in sprostitvi. Masaža aktivira sproščanje hormonov sreče, prinaša energetsko ravnotežje in kar je v današnjem času zelo pomembno – osvobaja nas stresa. Tako je lahko odlična ideja za darilo, ki ga privoščimo sebi ali pa morda dragi osebi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!