Do - 60 % na 1x vstopnico za odrasle ali otroke za dogodek "Jesensko ekošportanje", ki bo v soboto 4. 10. 2014 v Plezalnem centru Ljubljana! Seznanite se s tehnikami plezanja in se zabavajte ob družinskih igrah brez meja.

Uživanje v pestrem celodnevnem programu!

Plezalni center vstopnica
Plezalni center vstopnica
4,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,00 €
-60%
Prihranek:
6,00 €
 
 

Pridružite se nam na plezalni pokušini!

Otroci, starši, športni in ekološki navdušenci ter ostali radovedneži ste prijazno vabljeni na sedmi, tradicionalni, dogodek "Jesensko ekošportanje", ki se bo odvil v soboto, 4. 10. 2014 , v Plezalnem centru Ljubljana. Vstopnice lahko na dan dogodka koristite vse do 22.30 ure.  Z dogodkom želimo poudariti pomen aktivnega in zdravega življenja, športa, ozaveščati, izobraževati ter spodbujati javnost na področju ekologije, varovanja okolja, ločevanja odpadkov in aktivnega preživljanja prostega časa. 

Ponujamo vam pester celodnevni program za odrasle in otroke. S plezalnim inštruktorjem bomo spoznali osnovne prvine varnega plezanja, načine izboljšanja plezalnih tehnikpravilno izbiro opreme, itd. Poleg tega se bomo preizkusili tudi v rekreativnem plezanju, "slacklinu" oziroma hoji po gurtni, uživali v animacijskih igrah, vragolijah indružinskih igrah brez meja. Otroci se bodo zabavali z maskoto eko Pip, ki je pripravil poučne in nagradne igre, eko ter ustvarjalne delavnice, kviz in presenečenje z znano osebnostjo iz športnega življenja. Na dogodku se nam bodo aktivno in dinamično predstavili tudi sodelujoči poslovni partnerji. Hkrati pa bomo dogodku dodali še dobrodelno noto.

S seboj prinesite le čisto športno obutev s čim tanjšim podplatom, otroci lahko plezajo tudi v copatih, ostalo plezalno opremo pa si lahko brezplačno izposodite v Plezalnem centru Ljubljana.

Plezanje je primerno za otroke od 2. leta dalje. 

Dogodek "Jesensko ekošportanje" se bo odvil v Plezalnem centru Ljubljana, ki se nahaja na Pesarski 10 v Ljubljani. V Plezalnem centru je poskrbljeno za plezanje, rekreacijo, druženje in sprostitev. Na voljo je resnično raznolika paleta plezalnih smeri, različnih višin, stenskih oblik in težavnosti. V prijetnem ambientu gostinskega lokala lahko poskrbite za svojo družabno plat, v dobro založeni trgovini s športno opremo pa boste našli vse potrebno za šport in prosti čas.   

Vsem obiskovalcem Plezalnega centra so na voljo brezplačna parkirna mesta neposredno pred centrom, za vse, ki se po mestu raje premikate s kolesom, pa pokrit prostor za kolesa. Za tiste, ki prisegate na mestni avtobusni promet, je končna postaja številke 9 skoraj pred vrati centra.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!