Poslovite se od celulita na inovativen način! - 51 % na inovativni iglični roler Dermalec, ki bo: odpravil celulit + uničil strije + zgladil gube! Vrhunska tehnologija v udobju lastnega doma.

Plačajte 29,40 € in recite dober dan gladki, prožni in mladostni koži, v vrednosti 59,99 €!

29,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,99 €
-51%
Prihranek:
30,59 €
 
 

Si želite lepo in gladko kožo brez napak? Pa se vam ne ljubi obiskati lepotilnega salona, kajne? Zakaj si ne bi pomagali kar sami? Razveselite svojo kožo s posebno terapijo, ki jo lahko izvajate kar doma!
Iglični Roler je v zelo kratkem času postal eden izmed bolj iskanih izdelkov na trgu lepotne industrije. Zaradi svojega izjemno učinkovitega načina, ki gladi gube, uničuje strije in celulit, pa predstavlja hudo konkurenco dragim laserskim terapijam.
Roler deluje na podlagi tehnologije mikro vbodov, ki povzročajo samoobnovo kože. Pri tem gre za zdravljenje kože na povsem naraven način.

Samo telo se na mikro vbode odzove kot, da bi bila koža poškodovana, vendar gre le za navidezno poškodbo. Razlika med dejansko in navidezno mikro poškodbo je zelo velika. Roler z mikro iglicami sproži živčne receptorje, ki zaznajo navidezno poškodbo na koži. Iglice so tako tanke, da dejansko kože ne poškodujejo, koža ostane v nespremenjenem stanju, le telo jo zazna. Z Igličnim rolerjem Dermalec se terapija izvede zelo hitro, občutek pa je zaradi velike gostote mikro iglic zelo nežen in prijeten. Terapija se izvaja tako, da se valjčka 5x navpično in 5x vodoravno, terapije pa se izvaja v prvem mesecu 2x tedensko in nato 3x tedensko.

Za domačo uporabo vam ponujajo tri modele za različne namene: za predele obraza se uporablja model 0,2 mm - za povečanje penetracije učinkovin olj in mazil in kot terapija za osvežitev kože. Model 0,3 mm za pomlajevalno terapijo, glajenje gub ter glajenje nepravilnosti na koži, kot so vdolbinice ipd. Za ostale predele na koži se uporablja model 0,5 mm.
Strije, celulit, glajenje večjih brazgotin in vse vaše težavice bodo z igličnim rolerjem Dermalec odpravljene!



Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!