Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Zaton pri Zadru, Hrvaška

Družinski oddih v vrhunskem Zaton Holiday Resortu

Družinske počitnice v najlepšem turističnem naselju na Jadranu! 3 otroci do 11,99 let v spremstvu 2 odraslih (staršev) GRATIS! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za 5-dnevni paket s smučanjem na JAHORINI in BJELAŠNICI + praznovanje NOVEGA LETA 2022 z live bandom v SARAJEVU, v HOTELU HOLLYWOOD 4* + silvestrska večerja + pijača ALL INCLUSIVE + koriščenje bazena, savne in fitnes centra + avtobusni prevoz!

Pričakajte leto 2022 v nepozabnem vzdušju hotela Hollywood 4* v Sarajevu, z odlično hrano in glasbo ter v izjemni družbi!

Hotel Hollywood 4*, Sarajevo, Jahorina in Bjelašnica
Hotel Hollywood 4*, Sarajevo, Jahorina in Bjelašnica
Hotel Hollywood 4*, Sarajevo, Jahorina in Bjelašnica
Hotel Hollywood 4*, Sarajevo, Jahorina in Bjelašnica
259,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Hotel Hollywood v Sarajevu, se nahaja v centru Ilidža, ki je nekakšna zelena oaza Sarajeva in leži blizu mednarodnega letališča in glavnega mestnega prometa. Nahaja se blizu središča, vseh pomembnih dogodkov, a z ravno pravšnjim odmerkom intimnosti, ki gostom hotela nudi toplo vzdušje in prijetno bivanje za delo in počivanje.
Notranji bazen je velik približno za pol olimpijskega (12,50 x 25 m). Wellness center zajema finsko savno, turško hammam, prostor za sprostitev in turbo solarij. Fitnes center je opremljen z napravami Techo. Imajo tudi športno dvorano, bowling center in biljard.

Jahorina je največji in trenutno najsodobnejši smučarski center v BiH. Najvišji vrh Jahorine je Ogorjelica, ki se dviga na 1.916 m nadmorske višine.
Smučišča na Jahorini ležijo med nadmorsko višino 1.300 m (Prača) in 1.880 m (Ogorjelica), kar je skoraj 600 m višinske razlike. Deklarirana skupna dolžina smučarskih prog za alpsko smučanje znaša 20 km. Skupno je na Jahorini 10 smučarskih prog, 7 rdečih, 2 črni in 1 modra, skoraj vse rdeče proge pa imajo tudi modri del, medtem ko črna proga "Olimpijski (ženski) smuk" trenutno ni aktivna. Vse proge so na severni strani smučišča.
Bjelašnica je najvišje smučišče v Bosni in Hercegovini, z najboljšimi in najbolj zahtevnimi progami, ki so na olimpijskih igrah 1984 gostile moški del tekmovanj.

PROGRAM:

1. dan (29. 12. 2021) 
Odhodi v zgodnjih jutranjih urah z odhodom avtobusa iz Maribora, Celja (prevoz iz Celja in Maribora bo organiziran pri prijavi minimalno 25 oseb)., Ljubljane (5.00) in Čateža. Sledi vožnja mimo Novega mesta do mejnega prehoda Obrežje, kjer bomo prestopili mejo in nadaljevali našo pot do mejnega prehoda z Bosno in Hercegovino. Vožnja mimo Zenice do Sarajeva, glavnega mesta BIH. Namestitev v hotelu in nočitev. 
 
2. dan (30. 12. 2021) 
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku se bomo odpravili na Jahorino. Ves dan bo na voljo za smučanje po progah zimsko športnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 20km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu. Nočitev v hotelu.

3. dan (31. 12. 2021) SMUČANJE NA OLIMPIJSKI JAHORINI  IN SILVESTRSKA ZABAVA
Zajtrk v hotelu. Po zajtrku se tudi tretji dan podamo na planino Jahorina. Ves dan bo na voljo za smučanje po progah zimsko športnega centra Jahorina, kjer vas čaka okoli 20 km urejenih smučarskih prog, obilica dobrih gostinskih lokalov in možnosti za druženje in sprostitev. Predvidoma ob 16.30 uri sledi povratek z avtobusom do hotela v Sarajevu. Zvečer je organizirana silvestrska večerja z vključeno pijačo »All Inclusive«. Novo leto bomo pričakali ob zabavnem programu s skupino Hollywood band. 

4. dan (1. 1. 2022) SMUČANJE NA PLANINI BJELAŠNICA
Zajtrk v hotelu. Sledi prevoz na planino Bjelašnica. Ves dan bo na voljo za smučanje po progah zimsko športnega centra Bjelašnica in  smučarskih prog, ki se nahajajo nad platojem Babin Do. Smučarski center so obnovili, tako da so na voljo modernizirane naprave. Urejena je tudi izposoja smučarske opreme ter kvalitetna smučarska šola. Povratek v Sarajevo. Sledi nočitev v hotelu. 

5. dan (2. 1. 2022) 
Zajtrk v hotelu. Sledijo še zadnji nakupi v mestu in odhod proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.