Italija

Dežela pice, testenin, nogometa in temperamenta, to je Italija. Kljub temu, da smo slovenski portal, lahko pri nas najdete ponudbe tudi za našo sosednjo državo. Lahko se odločite za adrenalinski dan in dirkate po dirkališču s še enim Italijanskim simbolom, Ferrarijem ali pa si privoščite pravo sprostitev v svetovno znanih in čudovitih Firencah ali Toskani. Italija slovi tudi po dobri kuhinji. Ne bomo vas sicer 'peljali' na pico v Italijo, vendar vam ponujamo to in ostale specialitete v naših, slovenskih picerijah. Lahko se pohvalimo, da preko naših ponudnikov ponujamo pester izbor italijanskih jedi po super cenah. Ker naš portal omogoča tudi nakup večih kuponov hkrati, boste na kosilo ali večerjo lahko povabili vso svojo družino ali prijatelje. Italija je znana tudi po dobrem vinu, ki ga prav tako lahko okusite preko ponudb naših ponudnikov. Lahko pa izberete tudi kakšnega izmed številnih vikend paketov, ki vas bodo popeljali v samo notranjost, ne samo dežele, ampak tudi kulturnih znamenitosti posamezne italijanske pokrajine.

Aktivne ponudbe

-50%
Rezerviranih 38
Benetke, Italija

Nepozaben izlet v Benetke s hitrim katamaranom San Frangisk

Dogodivščinam naproti boste iz Pirana lahko odpluli do 5. 10. 2019!

-67%
Rezerviranih 11
Nočitev: 7  |   Oseb: 4
Guardistallo, Toskana, Italija

8-dnevne počitnice za 4 osebe v apartmaju v Toskani

Vrednost kupona je 39,80 €. Razliko 159,20 € do polne cene (199 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja skozi celotno poletno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Rezerviranih 5
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Toskana, Italija

Očarljiv oddih za 2 osebi v kompleksu "La querce"

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v kompleksu "La querce" v Maremmi - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-57%
Rezerviranih 6
Nočitev: 7  |   Oseb: 6
Lido di Spina, Italija

8-dnevni oddih za 6 oseb v mobilni hiški kampa Mare e Pineta

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 15
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Toskana, Italija

4-dnevni oddih v penzionu Petit Chateau v Toskani

Na voljo so tudi drugi aranžmaji v penzionu Petit Chateau - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi ponudbe!