Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ambrož pod Krvavcem, Slovenija

Poletne počitnice v idiličnem Hotelu Krvavec 3*

Odpravite se na popolne poletne počitnice v čudovit hotel, ki ponuja veliko aktivnosti na prostem!

Super cena za popoln paket za 2 osebi v idilični apartmajski hiši Muštrinka na Krvavcu: 2x nočitev v studio apartmaju + GRATIS: povratna vožnja s kabinsko žičnico Krvavec + prevoz od zgornje kabinske žičnice do apartmajske hiše Muštrinka + wi-fi!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 62 € do polne cene (72 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Apartmajska hiša Muštrinka, Krvavec: turistični bon
Apartmajska hiša Muštrinka, Krvavec: turistični bon
Apartmajska hiša Muštrinka, Krvavec: turistični bon
Apartmajska hiša Muštrinka, Krvavec: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
62,00 €
Super cena
 
 

Urejene poti, gorski zrak, čudoviti razgledi in kislo mleko za prijeten vzpon in motivacijo.
Krvavec se v poletnem času prelevi v gostoljubno oazo za pohodnike. Predvsem zaradi svežega gorskega zraka, čudovitih razgledov, domače kulinarike, številnih zdravilnih zelišč, urejenih pohodnih in kolesarskih poti ter Plečnikove kapele Marije Snežne, ki z združenimi močmi ustvarjajo izjemno visokogorsko izkušnjo, je poletni obisk Krvavca več kot prijeten za telo in duha.
Oglejte si različne pohodniške poti, ki vas vabijo na poletni pohod na Krvavec.

Idilična apartmajska hiša Muštrinka, z lego direktno na smučišču, predstavlja idealno izhodišče za zimske in poletne aktivnosti na planini Krvavec. Muštrinka s 5-imi apartmajskimi enotami v dveh nadstropjih sprejme skupaj do 16 oseb. V vsaki enoti je večji skupni prostor z jedilnico, kuhinjo, opremljeno s kuhalno ploščo, pečico in hladilnikom. V istem prostoru se nahaja bivalno-spalni del z raztegljivim spalnim kavčem in kabelsko televizijo. Vsak apartma ima svojo kopalnico s tušem in WC-jem. V večjih 2+2 enotah so dodatne spalnice, ločene od kuhinjsko-bivalnega prostora. Opremljene so z zakonsko posteljo in prostorno omaro. Pred samo apartmajsko hišo je tudi pokrit skupni prostor, namenjen druženju, tako imenovane Jasl`ce.