Lepo telesce s pomočjo limfne drenaže! - 70 % na paket za preoblikovanje telesa: 5x 60-minutni tretma strojne limfne drenaže celega telesa, v fitnesu 4P!

Preoblikujte in sprostite vaše telo! Zagotovite si kupon po izjemni ceni že zdaj, unovčite pa ga lahko kar do 31. 7. 2020!

29,70€
    Kupi kupon
Vrednost:
99,00 €
-70%
Prihranek:
69,30 €
 
 

Lepo telesce s pomočjo limfne drenaže!

Limfna drenaža pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, očisti telo strupov in toksinov, je ena najbolj učinkovitih terapij za odpravljanje celulita, zatekanja nog, zastajanja vode v telesu. Pomembno vlogo ima tudi pri uravnavi imunskega sistema.

Naloga limfnega sistema je odstranjevanje snovi in odvečne tekočine iz telesa. Limfa potuje po žilah, ki se pričnejo prosto, v mehkem vezivnem tkivu, preko bezgavk in se očiščena v vratnem delu izlije v venski obtok. Sestavljajo jo predvsem večje molekule, kot so beljakovine, maščobe z dolgimi verigami, tekočina, celice in tuje snovi, torej vse kar ne more odpotovati po krvnem obtoku.

V fitnesu 4P se boste lahko popolnoma sprostili in naredili nekaj zase. Po obisku salona boste sproščeni, vaša koža, roke, noge in nasploh celo telo pa bodo ponovno zasijali. Vzemite si čas zase in si podarite nekaj trenutkov sprostitve za lep in negovan videz, ter za počutje.

Ponudba je del kategorij: