Preživite enkraten jesenski oddih na Obali! SUPER CENA za nepozaben oddih za 2 osebi v edinstvenem Art Hotelu Tartini v srcu Pirana: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje ali Tartinijev trg + wi-fi!

Doživite utrip Pirana in enkratno bivanje naravnost v umetniškem delu!

Art Hotel Tartini, Piran: 2x nočitev z zajtrkom
Art Hotel Tartini, Piran: 2x nočitev z zajtrkom
Art Hotel Tartini, Piran: 2x nočitev z zajtrkom
Art Hotel Tartini, Piran: 2x nočitev z zajtrkom
Art Hotel Tartini, Piran: 2x nočitev z zajtrkom
195,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,98€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi od 1. 10. do 7. 11. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 00386 5 671 10 00. Pred nakupom kupona obvezno preverite razpoložljive kapacitete in rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je ta odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo: turistična taksa 2,50 €/osebo/noč.
  • Možna doplačila (na recepciji): višja kategorija sobe, najem koles, masaža.
  • Parkirišče ni vključeno v ceno.
  • Prijava od 15.00; odjava do 11.00.
  • Ponudba vsebuje: nepozaben oddih za 2 osebi v edinstvenem Art Hotelu Tartini v srcu Pirana: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi s pogledom na morje ali Tartinijev trg (odvisno od razpoložljivosti na dan povpraševanja) + wi-fi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

ART HOTEL TARTINI stoji v samem srcu živahnega dogajanja v Piranu, tik ob slavnem Tartinijevem trgu, hkrati pa ponuja intimo in osebni dotik umirjenega butičnega hotela. Hotel je izjemen in edinstven namestitveni objekt v Piranu, ki ponuja prijetno dvorišče, strešni vrt in celo vrsto drugih, privlačnih storitev.

Poleti 2018 je priznani Hotel Tartini doživel prav posebno prenovo. Hotel, ki ga gostje obožujejo že desetletja, se je prelevil v Art Hotel Tartini, za kar je poskrbel svetovno znani in priznani umetnik JAŠA, ki je imel proste roke pri preureditvi hotela, od stenskih poslikav do sprememb opreme in prostorov. Rezultat ni le udoben hotel visokega razreda, ki vam ponuja vse, kar si želite, ko obiščete Piran, temveč tudi priložnost za doživljanje multidimenzionalnih umetnostnih del s komponentami arhitekure, slikarstva, kiparstva in drugih finih umetnosti. Ste si kdaj želeli spati v umetniškem delu? Zdaj imate priložnost. Lahko ste med prvimi, ki boste uživali v novourejenem Art Hotelu Tartini, izjemni hotelski ponudbi in storitvah ter med edinstvenimi umetniškimi deli slavnega slovenskega umetnika.

Podrobnosti o ponudniku

ART HOTEL TARTINI d.o.o.

Tartinijev trg 15
6330 Piran
Slovenija

00386 5 671 10 00
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi