SUPER CENA za jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Dvorac Jurjevec 4* v Lekeniku: 2x nočitev s polpenzionom v dvopostejni standard sobi ali v superior sobi z jacuzzijem + pijača dobrodošlice + neomejena uporaba wellnessa + brezplačen wifi in parkiranje!

Vrednost kupona je 55,80 €. Razliko 223,20 € do polne cene (279,00 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Hotel Dvorac Jurjevec 4*, jesenski oddih
Hotel Dvorac Jurjevec 4*, jesenski oddih
Hotel Dvorac Jurjevec 4*, jesenski oddih
Hotel Dvorac Jurjevec 4*, jesenski oddih
Hotel Dvorac Jurjevec 4*, jesenski oddih
55,80€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
223,20 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,28€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Dvorac Jurjevec 4*, jesenski oddih
Poglej ponudbo
35,80 €
Plačilo pri ponudniku: 143,20€
Super cena
Hotel Dvorac Jurjevec 4*, jesenski oddih
Poglej ponudbo
71,80 €
Plačilo pri ponudniku: 287,20€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi do 15. 10. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na +385 95 3822 072 ali [email protected]. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa.
  • Otrok do 11,99. leta biva gratis.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Zgodnja prijava in pozna odjava.
  • Ponudba vsebuje: jesenski oddih za 2 osebi v Hotelu Dvorac Jurjevec 4* v Lekeniku: 2x nočitev s polpenzionom v dvopostejni standard sobi ali superior sobi z jacuzzijem (glede na razpoložljivost) + pijača dobrodoščice + razkošen zajtrk in dvorska večerja s 3 hodi + brezplačna uporaba koles za vožnjo po posestvu palače in okolici + neomejena uporaba wellnessa (ogrevan notranji bazen, jacuzzi, finska savna) + wellness set v sobi (halja, brisača in copati) + brezplačen wifi in parkirišče.
  • Vrednost kupona je 55,80 €. Razliko 223,20 € do polne cene (279,00 €) plačate direktno ponudniku.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje vašemu zdravju.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Baročna oaza razkošja: doživite jesen v luksuznem stilu, uživajte v neomejeni sprostitvi v ogrevanem bazenu, jacuzziju in savni ter kolesarjenju po dvorcu Hotela Dvorac Jurjevec.

Grad, ki pripoveduje zgodovinske zgodbe, ki jih je vredno prisluhniti in raziskati ter doživeti. Oaza, ki bo razvajala vse vaše čute in naredila vaše počitnice nepozabno doživetje. Mirni sprehodi po vinogradih, kjer cvetijo vrtnice. Klic pokrajine, ki vabi, da sedete za mizo s tradicionalno kontinentalno jedjo in dobrim vinom, da proslavite pomemben dan ali navaden dan, poln barv, vonjev in zgodb.

Skupaj 24 udobnih in elegantnih sob, wellness in edinstvena ponudba lokalnih specialitet pod vodstvom vrhunskih kuharskih mojstrov. So le del zgodbe, ki jo lahko doživite skupaj s prijaznim in predanim hotelskim osebjem.

Hotel Dvorac Jurjevec se nahaja v Lekeniku in ponuja restavracijo, bar, vrt ter brezplačen WiFi. Vse enote v tem hotelu s 4 zvezdicami imajo pogled na vrt. Gostje lahko uživajo tudi v notranjem bazenu in terasi. Klimatizirane sobe vključujejo garderobno omaro, sef, TV z ravnim zaslonom in zasebno kopalnico s kadjo. Hotel Grad Jurjevec ponuja tudi masažno kad in savno.

Podrobnosti o ponudniku

HOTEL DVORAC JURJEVEC 4*

Jurjevac 41
44272 Brežane Lekeničke
Hrvaška

+385 95 3822 072
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: