SUPER CENA za vstavitev zobnega implantata v ordinaciji Sani Dental v Domžalah: brezplačni pregled z analizo rtg posnetkov + vstavitev kakovostnega zobnega implantata GTB ONE italijanskega proizvajalca ADVAN pod lokalno anestezijo!

Izboljšajte si kvaliteto žvečenja in življenja!

470,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,35€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 8. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 340 342 ali preko e-maila [email protected].
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: 1x vstavitev zobnega implantata v ordinaciji Sani Dental v Domžalah: brezplačni pregled z analizo rtg posnetkov + vstavitev kakovostnega zobnega implantata GTB ONE italijanskega proizvajalca ADVAN pod lokalno anestezijo + odpiranje zobnega implantata 3-6 mesecev po vstavitvi.

Zobni implantat je valjaste oblike in po strukturi posnema zobno korenino. Izdelan je iz telesu prijaznih materialov, najpogosteje titana, lahko pa tudi iz keramike. Njegova življenjska doba lahko traja deset ali več let, vendar popolne garancije ni mogoče zagotoviti. Na dolgotrajnost in zdravje implantata vplivajo številni dejavniki, kot so skrbna ustna higiena, pravilna uporaba pripomočkov za čiščenje protetike na implantatih, redni kontrolni pregledi, splošno zdravstveno stanje pacienta, škrtanje ali stiskanje zob, kajenje ter druge neustrezne navade.

Vstavitev zobnih implantatov v čeljustno kost je učinkovit način za zdravljenje delne ali popolne brezzobosti, ki znatno izboljša ali ponovno vzpostavi žvečno in govorno funkcijo. Z implantatom lahko nadomestimo posamezen manjkajoč zob, s čimer se izognemo brušenju vsaj dveh sosednjih zob ali izdelavi zobnega mostička. Prav tako lahko nadomestimo več manjkajočih zob, tako da na vsaj dveh implantatih zgradimo mostiček.

V izjemnih primerih je mogoče z mostičkom povezati implantat in naravni zob, s čimer se izognemo uporabi zobne proteze. Implantati se lahko uporabijo tudi za stabilno pričvrstitev zobne proteze, kar preprečuje njeno premikanje med jedjo.

Podrobnosti o ponudniku

SANI DENTAL, d.o.o

Rojska cesta 18D
1230 Domžale
Slovenija

041 340 342
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: