SUPER CENA za 60-minutno nego obraza z diamantnim pilingom ALI pilingom z AHA kislinami v Kozmetičnem salonu Oaza Lepote Maribor: površinsko čiščenje z diamantnim pilingom ali pilingom z AHA kislinami + nanos maske glede na tip kože in kratka masaža obraza + masaža hrbta!

Vključena tudi kratka sprostitvena hrbta!

42,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,21€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 8 .11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 031 767 221.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: 60-minutno nego obraza z diamantnim pilingom ALI pilingom z AHA kislinami v Kozmetičnem salonu Oaza Lepote Maribor: površinsko čiščenje z diamantnim pilingom ali pilingom z AHA kislinami + nanos maske glede na tip kože in kratka masaža obraza. Vključena tudi kratka sprostitvena hrbta.

Si želite osveženo in sijočo kožo obraza ter sproščeno telo? V Kozmetičnem in lepotnem salonu Oaza Lepote v Mariboru vam nudijo izjemno nego obraza, prilagojeno vašim potrebam.

Na voljo je nega obraza, kjer lahko izbirate med diamantnim pilingom ali pilingom z AHA kislinami. Oba pilinga učinkovito odstranjujeta odmrle kožne celice, izboljšujeta teksturo kože in ji vračata svežino.

Po površinskem čiščenju s pilingom bo vaša koža deležna maske, ki bo izbrana glede na tip vaše kože, s čimer bo dosežen optimalen rezultat. Sledi kratka masaža obraza, ki bo dodatno spodbudila prekrvavitev in izboljšala tonus kože.

Da bi bila vaša izkušnja še bolj popolna, vam bodo v salonu ponudili tudi kratko sproščujočo masažo hrbta, ki bo zmanjšala napetost in izboljšala vaše splošno počutje.

Nega obraza zajema:
površinsko čiščenje z diamantnim pilingom ali pilingom z AHA kislinami, odvisno od vaših potreb
nanos maske, prilagojene tipu vaše kože
kratka masaža obraza za boljšo prekrvavitev in svežino kože
sproščujoča masaža hrbta za dodatno sprostitev

Podrobnosti o ponudniku

IGOR OREŠNIK S.P., Kozmetični in lepotni salon Oaza Lepote Maribor

Borštnikova ulica 14
2000 Maribor
Slovenija

031 767 221
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: