SUPER CENA za krasen družinski oddih za do 6 oseb v kampu Poljana pri Malem Lošinju: 5x nočitev v Adria Glamping šotoru (4+2) + uporaba elektike, plina in vode + parkirno mesto in Wi-fi!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Kamp Poljana, Lošinj: Adria glamping šotori
Kamp Poljana, Lošinj: Adria glamping šotori
Kamp Poljana, Lošinj: Adria glamping šotori
Kamp Poljana, Lošinj: Adria glamping šotori
Kamp Poljana, Lošinj: Adria glamping šotori
510,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,55€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Kamp Poljana, Lošinj: Adria glamping šotori
Poglej ponudbo
252,00 €
Super cena
Kamp Poljana, Lošinj: Adria glamping šotori
Poglej ponudbo
588,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi do 15. 10. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 00385 91 1505 569 ali preko e-maila: [email protected]  Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 1,50 €/osebo/dan, otroci 12-18 let 0,75 €/osebo/dan, otroci do dopolnjenega 12. leta ne plačajo turistične takse; prespevek Be Green 2,80 €/osebo/dan; končno čiščenje 50 €.
  • Možna doplačila: oseba nad 12 let starosti 10€/dan; otroška posteljica 5 €; 1 hišni ljubljenček je vključen v ceno, doplačilo za dodatnega hišnega ljubljenčka 5 €/dan.
  • Prijava od 16.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: krasen družinski oddih za do 6 oseb v kampu Poljana pri Malem Lošinju: 5x nočitev v Adria Glamping šotoru (4+2) + uporaba elektike, plina in vode + parkirno mesto za 1 avtomobil in Wi-fi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

V kampu Poljana, le 4 km od Malega Lošinja, njdete glamping šotore z razgledom na morje, ki vključujejo prostorno teraso, lastno kopalnico s sušilcem za lase, opremljeno kuhinjo z mikrovalovno pečico in hladilnikom, satelitsko televizijo, brezplačen Wi-Fi, parkirno mesto za eno vozilo, možnost dodatnih ležišč za skupno do 6 oseb, in so prijazni hišnim ljubljenčkom.

Podrobnosti o ponudniku

RELAX CAMPING D.O.O.

Rujnica 9a
51550 Mali Lošinj
Hrvaška

00385 91 1505 569
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi