Kristalno čisto morje! -50% na čudovit jesenski oddih v kampu Glavotok na otoku Krku: 2x nočitev z zajtrkom v Deluxe mobilni hiški za do 6 oseb (4+2) + brisače in posteljnina + wi-fi in parking!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnim možnostmi ponudbe!

Kamp Glavotok, Krk, mobilne hiške
Kamp Glavotok, Krk, mobilne hiške
Kamp Glavotok, Krk, mobilne hiške
Kamp Glavotok, Krk, mobilne hiške
Kamp Glavotok, Krk, mobilne hiške
130,00€
Kupi kupon
Vrednost:
260,00 €
-50%
Prihranek:
130,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,65€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

-50%
Kamp Glavotok, Krk, mobilne hiške
Poglej ponudbo
325,00 €
Vrednost: 650,00€
Prihranek: 325,00€

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 29. 9. do 12. 10. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija termina s šifro kupona preko e-maila: [email protected]
  • Svetujemo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivosti namestitvenih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48h pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezno doplačilo turistične takse 1,80 €/osebo/dan; otrok 12-17,99 let plača 50%; otroci do 11,99 let so opravičeni plačila turistične takse.
  • Obvezna doplačila: končno čiščenje 30 € (na recepciji).
  • Možno doplačilo: hišni ljubljenček 10 €/noč.
  • Prijava od 16.00, odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: čudovit jesenski oddih v kampu Glavotok na otoku Krku: 2x nočitev z zajtrkom (v restavraciji Trattoria Glavotok) v Deluxe mobilni hiški za do 6 oseb (4+2) + brisače in posteljnina + wi-fi in parking (zagotovljen v bližini mobilne hiške).
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

KAMP
Kamp Glavotok se nahaja na zlatem otoku Krku, obdan z bujno vegetacijo, sredozemskimi gozdovi in kristalnim Jadranskim morjem. Že leta sta Glavotok in Šotovento (zahodni del otoka Krk) zaradi svoje naravne lepote in miru destinaciji, ki privabljata številne turiste.
Obiščite kamp Glavotok in uživajte v naravi, edinstvenih sončnih zahodih, spoznavanju kulturne dediščine otoka Krka, mediteranski kulinariki in številnih športnih aktivnostih. Na Glavotoku in Šotoventu (zahodni del otoka Krk) je več prodnatih in skalnatih plaž, kjer se lahko popolnoma sprostite in uživate v lepotah Jadranskega morja.
Domača hrana, sveže ribe, oljčno olje in zelenjava so osnova prehrane v tej regiji. V njihovi Trattorii Glavotok pripravljajo jedi izpod peke na tradicionalen način.

DELUXE MOBILNA HIŠKA
Deluxe mobilna hiška predstavlja odličen pobeg za počitek. Stopite na veliko teraso in odkrijte svojo zasebno zunanjo oazo. Velika jedilna miza vas vabi k večerji na prostem, obdani z naravnimi lepotami kampa. Sprostite se na ležalniku, uživajte v toplem soncu ali zvečer opazujte zvezde: terasa je vsestranski prostor, namenjen vašemu največjemu užitku.

Število oseb: 4 + 2
Dimenzije: 36 m2

Podrobnosti o ponudniku

Glavotok d.o.o., Kamp Glavotok

Glavotok 4
51500 Krk
Hrvaška

Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi