Obnova in osvežitev! -55% na jesensko nego obraza: mezoterapija + nanos hranilne maske + globinska nega (temeljito čiščenje in piling) + sprostitvena masaža z vitaminskimi koktejli!

Naj vaša koža ohrani lep in svež videz!

Poletna nega obraza, mezoterapija, piling, masaža
Poletna nega obraza, mezoterapija, piling, masaža
70,00€
Kupi kupon
Vrednost:
155,00 €
-55%
Prihranek:
85,00 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,35€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 12. 11. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija termina na telefon: 031 568 426. 
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru.
  • Ponudba vsebuje: 1x jesensko nego obraza: mezoterapija + nanos hranilne maske + globinska nega (temeljito čiščenje in piling) + sprostitvena masaža z vitaminskimi koktejli.

Vabimo vas, da se prepustite ekskluzivni poletno-jesenski negi obraza, ki združuje vrhunske postopke za obnovo in osvežitev vaše kože. Ponudba vključuje:
1. Mezoterapija: Ta inovativna tehnika omogoča globinsko vnašanje hranilnih snovi v kožo. Elektroporacija povečuje prepustnost celičnih membran, kar omogoča, da aktivne sestavine, kot so vitamini, minerali in hialuronska kislina, učinkovito prodrejo v globlje plasti kože. Rezultat je boljša hidratacija, izboljšana elastičnost in splošno pomlajevanje kože. Ta postopek je izjemen, saj združuje prednosti mezoterapije in elektroporacije, kar pomeni, da dosežete optimalne rezultate brez invazivnih posegov.
2. Hranilne maske: Naše maske so zasnovane tako, da globoko nahranijo in vlažijo kožo. Sestavine, bogate z vitamini in antioksidanti, bodo vaši koži povrnile vitalnost ter jo zaščitile pred škodljivimi vplivi okolja.
3. Globinska nega: Ta postopek vključuje temeljito čiščenje in piling, ki odstrani odmrle kožne celice ter omogoči boljšo absorpcijo hranil. Globinska nega je ključna za ohranjanje zdrave in sijoče kože.
4. Sprostitvena masaža z vitaminskimi koktejli: Naša sprostitvena masaža ne le da pomirja telo in duha, temveč tudi stimulira prekrvavitev in pospešuje regeneracijo kože. Uporaba vitaminskih koktejlov med masažo dodatno nahrani kožo in ji povrne mladosten videz.

Zakaj izbrati nego?
V današnjem hitrem tempu življenja je skrb za kožo pogosto spregledana. Poletno-jesenska nega obraza je zasnovana tako, da vam pomaga obnoviti in ohraniti zdrav videz vaše kože. S kombinacijo vrhunskih postopkov boste dosegli optimalne rezultate, ki jih boste lahko občutili in videli.

Podrobnosti o ponudniku

Maja Bele s.p.

Koseze Koseze
1000 Ljubljana
Slovenija

031 568 426
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij: