Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za POMLADNI ODDIH za 2 osebi na Obali, v nastanitvenem objektu Olive Suites 4* v Ankaranu: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi + kopanje v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo + wi-fi!

Vrednost kupona je 39,80 €. Razliko 159,20 € do polne cene (199,00 €) plačate direktno ponudniku.

Olive Suites 4*, Ankaran: pomladni oddih
Olive Suites 4*, Ankaran: pomladni oddih
Olive Suites 4*, Ankaran: pomladni oddih
Olive Suites 4*, Ankaran: pomladni oddih
39,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
159,20 €
Super cena
 
 

Olive Suites ponujajo prefinjeno eleganco in udobje bivanja v lahkotnem zavetju mediteranskih dreves.
Privoščite si razkošno udobje v sodobno opremljenih suitah za brezskrben počitek z nepozabno morsko kuliso. Na voljo je 52 sodobno in nadstandardno opremljenih suit, ki se nahajajo tik ob morju, v zeleni oazi 1.500 mediteranskih dreves.

Vsaka suita ima spalnico z 2 posteljama in udoben kavč v predprostoru. Vsem gostom je na voljo bogata ponudba resorta, ki obsega pristno lokalno kulinariko, pester izbor aktivnosti za vsak okus in sproščujoče razvajanje z uporabo lokalnih naravnih dejavnikov.

S svojo idealno lego tik ob morju, Resort Adria ponuja vse od udobne nastanitve do bazenskega kompleksa z ogrevano morsko vodo, savna parkom, bogato ponudbo masaž in tretmajev za dobro počutje ter pestro kulinarično ponudbo znotraj letovišča. Tako bo v resortu vsakdo našel primeren oddih zase, tako tisti, ki si želijo aktivno preživljati svoj prosti čas, kot tisti, ki si želijo zgolj odmika od vsakdanjega vrveža.

Ponudba je del kategorij: