SUPER CENA za zimske radosti za do 8 oseb tik ob progi Kaštivnik na Kopah! 1x nočitev v apartmaju koča Kaštivnik + wi-fi in brezpačno parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Koča Kaštivnik, Kope: zimski oddih
Koča Kaštivnik, Kope: zimski oddih
Koča Kaštivnik, Kope: zimski oddih
145,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Apartma Kaštivnik
Si želite zimskih počitnic popolnoma na samem? Potem je Apartma Kaštivnik prava izbira!
Apartma, ki se nahaja neposredno ob vstopu na progo spodnje postaje Kaštivnik je definitivno idealna rešitev za vse družine ali skupine prijateljev, ki si želijo malce več zasebnosti, še vedno pa direktne bližine smučišča. Nahaja se v zgornjem nadstropju koče Kaštivnik, kjer si lahko v dnevnem času privoščimo pijačo ali kaj za prigrizniti.
V apartmaju je lahko nastanjenih do 8 oseb. Sestavljen je iz spalnice z veliko zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem, sobe z dvema ločenima ležiščema in dvema dodatnima ležiščema ter dnevnega prostora z velikim raztegljivim kavčem. Prostorna in moderna kuhinja, ki je opremljena z hladilnikom, pečico in štedilnikom, bo poskrbela, da boste lahko v njej kuhali kot doma. Na velikem balkonu, ki nudi pogled na smučišče pa si boste lahko privoščili jutranjo kavico. V apartmaju je tudi kopalnica in stranišče. Na voljo je brezplačen WI-FI, brezplačno parkiranje pa je omogočeno v neposredni bližini apartmaja.
Apartma je možno najeti v času zimske sezone, ko obratuje smučišče Kaštivnik.

Ko vas pot zanese na Koroško, za en dan ali za večdnevni oddih, markacija proti Kopam zmeraj kaže pravo pot Pri nas se boste pozimi zavrteli v vrtincu smučarsko-snežnih avantur, v vseh ostalih letnih časih pa bo izbor aktivnosti v naravi še veliko pestrejši. Ob kombinaciji gibanja in sprostitve, na nadmorski višini 1.564 m, so Kope pravi raj za vse generacije. Koroški biser, ki leži vsega 12 km iz Slovenj Gradca, vas gostoljubno pričaka s pestro ponudbo, ne glede na letni čas. Pozimi so Kope razgiban smučarski park, ki kot urejena zimska destinacija delujejo od leta 1972. Smučišča, ki so primerna tako za začetnike kot za izkušene smučarje in deskarje, se razprostirajo na 8 km urejenih smučarskih prog. Povezuje jih 5 vlečnic in 2 štirisedežnici. Ko sneg skopni, pa se naravni poligoni spremenijo v neokrnjen raj za kolesarje, pohodnike, ljubitelje zelene idile in podeželjskega utripa.