SUPER CENA za nepozabno valentinovo za 2 osebi v NOVEM Hotelu A 4* v Žalcu: 2 dni, 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi Superior + sladko presenečenje v sobi in kozarec penine ob prihodu + vstop v fitnes + razvajanje v finski in turški savni + wi-fi in parking!

V ponudbo sta vključeni tudi 2 vstopnici za valentinov koncert v dvorani Golovec v Celju, 15. 2. 2020 (Saša Kovačević, Luka Basi, Ivan Zak)!

Hotel A 4*, Žalec
Hotel A 4*, Žalec
Hotel A 4*, Žalec
Hotel A 4*, Žalec
Hotel A 4*, Žalec
119,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel A****
4-zvezdični Hotel A zasnovan na podlagi modernih arhitekturnih smernic, ki gostom nudi udobje, sprostitev in odlično storitev.

HOTEL A, je sinonim za izvirnost in postavljanje novih standardov v Celjski regiji. Design Hotel A, gostom nudi udobje, sprostitev in odlično storitev. Po napornem dnevu, poslovnih sestankov in dogodkov si boste lahko odpočili v udobno opremljenih sobah.

Hotel A je zasnovan na podlagi modernih arhitekturnih smernic s 4 zvezdicami. Pohvali se lahko s 47 sobami, restavracijo, konferenčno sobo, wellnessom in fitnesom. Hotel A je le streljaj oddaljen od mesta Celje saj se nahaja neposredno ob avtocestnem izvozu Arja vas - Žalec.

Ponudba je del kategorij: