Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mariborsko Pohorje, Slovenija

Pomladni oddih v Forest hotelu Videc 3* na Mariborskem Pohorju

Tudi za 1.maj!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest (tudi na dan prihoda in na dan odhoda)!

Super cena
Oseb: 1
Hočko Pohorje, Slovenija

Neomejeno kopanje v WellNest hiši Pohorje in večerja v Restavraciji Bolfenk

Podarite si kopalni pobeg na Pohorje!

Super cena
Oseb: 1
Hočko Pohorje, Slovenija

Vrhunsko sproščanje z masažo in kopanjem v WellNest hiši Pohorje

Idealno razvajanje v čudovitem okolju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Mariborsko Pohorje

Prvomajski oddih v Wellness & Spa hotelu Bolfenk 4* na Mariborskem Pohorju!

1. maj na Pohorju!

Neomejena uporaba notranjega bazena WellNest (tudi na dan prihoda in na dan odhoda)!

Zimsko razvajanje na Pohorju! SUPER CENA za vrhunsko sproščanje v WellNest hiši Pohorje Village Wellbeing Resorta: 60-minutna premium Aromamasaža celega telesa in obraza stoplim aroma oljem po izbiri + neomejen vstop na bazen!

Idealno razvajanje za vse zaljubljence!

Pohorje Village Wellbeing Resort: masaža, kopanje
Pohorje Village Wellbeing Resort: masaža, kopanje
Pohorje Village Wellbeing Resort: masaža, kopanje
49,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Podarite si WellNest oddih!

Paket vključuje:
- 60-minutno premium Aromamasažo, ki zajema masažo celega telesa in obraza s toplim aroma oljem po vaši izbiri
- Neomejen vstop na bazen

V sklopu te posebne ponudbe boste uživali v sprostitveni Aroma masaži celega telesa in obraza s toplim aroma oljem, pri kateri vam bo maser z nežnimi gibi izboljšal prekrvavljenost in sproščenost mišic. Ob ugodju masaže bo v prijetnem ambientu s spremljavo sprostitveno-meditativne glasbe dosežena tudi sprostitev uma. Paket vključuje tudi neomejen vstop v 1.etažo WellNest hiše, kjer se nahaja  bazen z energenizirano vodo (23 °C) ter masažni bazen v vodinimi učinki/whrilpool (34 °C). Odpiralni čas bazen je vsak dan od 14. do 20.ure.

Pomembno je, da sprostimo telo. 

Hiter življenjski tempo in stres povzroča napor telesu, kot tudi umu. Zato je v današnjem času še toliko bolj pomembna skrb za telo in sproščanje. Veliko naših telesnih težav lahko omilimo s pomočjo rednega sproščanja, raztezanja in masaže. Pomembno je, da smo povezani s svojim telesom in mu znamo prisluhniti. 

Dobrodošli v WellNest, hišo sprostitve in ugodja.

PREMIUM MASAŽE
V sklopu WellNest hiše Pohorje Village Resort ponuja visoko kvalitetne storitve PREMIUM masaž. Prepričali vas bodo z osebnim pristopom in pestrim naborom le-teh. V sklopu tega paketa boste uživali v Aromamasaži, ki je največkrat izbrana masaža in najbolje ocenjena s strani gostov. Preizkusite jo!

BAZEN
V WellNest HIŠI POHORJE VILLAGE: bazen z naravno pohorsko energizirano vodo (23 °C), ogrevanim masažnim bazenom (34 °C) in čudovito sončno teraso s pogledom na pohorski gozd.

Pohorje Village Wellbeing Resort je prikupno gorsko naselje, ki se nahaja na 1050 metrih nadmorske višine na Mariborskem Pohorju. Zgolj 300 m oddaljeno od zgornje postaje pohorske Vzpenjače. Zgrajeno je v ličnem lesenem alpsko-gorskem stilu in umeščeno na gozdno jaso prekrasnega pohorskega gozda. Resort sestavljajo štirje namestitveni objekti, ki vsak zase ponujajo edinstveno doživetje. Pustijo vas v  miru in tišini, s pogledi, ki telo preplavljajo z občutkom miru in dišijo po obljubi, da je pred vami dan poln aktivnosti ali pa samo ležerno poležavanje in razvajanje v WellNest hiši Pohorje Village.

Ponudba je del kategorij: