SUPER CENA za romantični VALENTINOV paket za 2 osebi v Termah Vivat: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi Hotela Vivat**** + neomejeno kopanje v termalnem bazenskem kompleksu + 50-minutna tajska masaža v dvoje + penina v sobi + kopalni plašč in brisače + wi-fi in parkiranje!

Otroci do 3,99. leta BREZPLAČNO! Izkoristite tudi darilne bone za storitve Vivat v Wellness centru Vivat in Salonu tajskih masaž Tawan!

Terme Vivat, h. Vivat 4*, Moravske Toplice: valentinovo
Terme Vivat, h. Vivat 4*, Moravske Toplice: valentinovo
Terme Vivat, h. Vivat 4*, Moravske Toplice: valentinovo
Terme Vivat, h. Vivat 4*, Moravske Toplice: valentinovo
Terme Vivat, h. Vivat 4*, Moravske Toplice: valentinovo
Terme Vivat, h. Vivat 4*, Moravske Toplice: valentinovo
439,80€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Vivat**** je sodoben hotel s 166 sobami, ki gostom ponuja sproščujoč in aktiven oddih.
Hotel nudi vse od dvoposteljnih, suite, prestige, deluxe, duplex suite in duplex royal sob s francosko in klasično teraso. Vse sobe so opremljene s klimo, LCD-televizorjem, telefonom, Wi-Fi-jem, mini barom, sefom, kopalnico s prho ali kadjo, straniščem in sušilcem za lase. Dostop do brezžičnega omrežja je urejen v celotnem hotelskem in bazenskem kompleksu.

TERMALNA DOŽIVETJA
Bazenski kompleks obsega približno 2.000 m2 zunanjih in notranjih vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa, obsega; rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči, je namenjen samo odraslim osebam. V zunanjem delu bazenskega kompleksa je olimpijski bazen, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.
Termalna voda v Termah Vivat je natrijeva hidrogenska karbonatna kloridna voda, ki ima priznan status naravnega zdravilnega sredstva. Kopanje v naši vodi izredno pozitivno vpliva na organizem, saj ga osveži, izboljša prekrvavitev, zmanjša živčno vzburjenost in pomaga, da koža na soncu zelo hitro porjavi.
Iz termalnih vrelcev Term Vivat iz globine 1.250 m izvira edinstvena zdravilna črna termalna voda, ki na svetu obstaja samo v Moravskih Toplicah.
Črna termalna voda je motnega videza, slanega okusa, rahlo diši po nafti in blagodejno vpliva na telo. Na podlagi zdravilne termalne vode zdravimo revmatska obolenja in ortopedske težave ter izvajamo rehabilitacijo po poškodbah.

TAJSKA MASAŽA
Osnova tradicionalne tajske masaže je obdelava glavnih nevidnih energijskih linij ali meridijanov, po katerih se pretaka življenjska energija. S pritiski tradicionalne tajske tehnike na akupresurne točke, razporejene ob hrbtenici, se sprostijo zastoji in prekinitve energijskih poti. Tako pripomoremo k učinkovitejšemu odpravljanju težav, kot so glavoboli, napetosti in težave v ramenskem in vratnem predelu, mravljinčenje v rokah, bolečine v križu itd. S tradicionalno tajsko masažo hrbta takoj čutimo olajšanje telesne napetosti in s tem razbremenitev nakopičenega stresa. Med masažo ste oblečeni v udobna bombažna oblačila.
Tajska masaža v dvoje bo edinstveno romantično doživetje, po katerem se boste počutili več kot odlično.

AKTIVNOSTI IN OKOLICA
Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurske kulinarike ter prijaznosti tu živečih ljudi bo v vas pustilo nepozaben pečat.

Ponudba je del kategorij: