Posebno doživetje z družino ali prijatelji! - 50 % na 4-dnevni EKO glamping na seniku, pri apartmajih Tubej v Bohinju: 3x nočitev z zajtrkom za 4 osebe na seniku! Dišeče seno, mir in počitek v neokrnjeni naravi!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 290 € do polne cene (300 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte tudi drugih opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Apartmaji Tubej: nočitve na seniku, z zajtrkom
Apartmaji Tubej: nočitve na seniku, z zajtrkom
Apartmaji Tubej: nočitve na seniku, z zajtrkom
Apartmaji Tubej: nočitve na seniku, z zajtrkom
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
290,00 €
Super cena
 
 

Apartmaji TUBEJ ****/** v Bohinju nad Bohinjsko Bistrico, so v Sloveniji, na sončni strani Julijskih Alp, ob robu Triglavskega narodnega parka, v Bohinju z neokrnjeno naravo in lepotmi Bohinjskega jezera in okoliških gora in planin. Prostorna hiša s 4 apartmaji (za skupaj 20 oseb) stoji na Ravnah v Bohinju 16, (730m n.v.), 1,5 km nad Bohinjsko Bistrico, poslovnim in turističnim centrom Bohinja. Dostop po avtocesti, 15 km od mejnega prehoda Karavanke, zavijete desno na lokalno cesto proti Bledu in še 25 km do Bohinjske Bistrice, kjer je tudi želežniška postaja. Držite se smeri Tolmin in prišli boste na odlično lokacijo v vas Ravne v Bohinju (2km od Vodnega parka Bohinj), kjer boste imeli na dlani Triglavsko gorovje ter celotno Bohinjsko kotlino. Prišli boste v bohinjski raj v katerega se boste radi vračali. Lokacija omogoča resnično sprostitev v naravi, sredi gozda in travnikov z mnogimi sprehajalnimi in kolesarskimi potmi. V bližini - 150m je park damjakov.

Apartmaji so primerni za goste, ki si želijo miru, počitka v naravi, ljubitelje svežega zraka, smučanja, kolesarjenja, ribištva, planinarjenja in EKO turizma. V tokratni ponudbi pa so za vas pripravili prav posebno doživetje - prenočevanje na seniku, na dišečem senu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!