SUPER CENA za popoln 3-dnevni oddih v Hotelu Ribno 3* na Bledu: 2x nočitev z zajtrkom za 2 odrasla + GRATIS: dnevna uporaba tenis igrišča + 2-urna izposoja koles + zemljevid kolesarskih poti v okolici Bleda + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 51,20 €. Razliko 204,80 € do polne cene (256 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Ribno 3* Bled: turistični bon
Hotel Ribno 3* Bled: turistični bon
Hotel Ribno 3* Bled: turistični bon
Hotel Ribno 3* Bled: turistični bon
51,20€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
204,80 €
Super cena
 
 
Ponudba razprodana
11 rezerviranih kuponov

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Ribno 3* Bled: turistični bon
Poglej ponudbo
57,20 €
Plačilo pri ponudniku: 228,80€

Podrobnosti o ponudbi

 • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 2 odrasla in 1 otroka do 5,99 let.
 • Kuponi so unovčljivi od 11. 7. do 31. 7. 2020.
 • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 04 578 31 00. Svetujejo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je ta odvisna od razpoložljivih kapacitet.
 • Odpoved rezervacije vsaj 7 dni pred dogovorjenim terminom, sicer se kupon smatra unovčen.
 • Obvezna doplačila: turistična taksa 3,13 €/osebo/noč, otrok od 7 do 18 let 1,56 €/osebo/noč.
 • Popust za otroke: 1 otrok do 6.leta na dodatnem ležišču (v sobi z 2 odraslima) biva GRATIS; 1 otrok do 6. leta na stalnem ležišču (v sobi z 1 odraslim) biva GRATIS, odrasla oseba pa plača ceno za enoposteljno sobo.
 • Doplačila za otroke: otrok od 6 do 12 let na dodatnem ležišču ima 50 % popusta (po ceniku ponudnika); otrok od 6 do 12 let na stalnem ležišču ima 30 % popusta (po ceniku ponudnika); 2 otroka do 12 let z odraslim v triposteljni sobi ali sobi z dodatnim ležiščem imata 65 % popusta (po ceniku ponudnika), 2 otroka do 12 let v družinski sobi z ali brez balkona imata 10 % popusta (po ceniku ponudnika).
 • Ostala doplačila: tretja oseba na dodatnem ležišču ima 20 % popusta (po ceniku ponudnika).
 • Ponudnik zagotavlja izvedbo storitve v skladu z določili oziroma priporočili za opravljanje storitve med epidemijo COVID-19.
 • Ponudba vsebuje: 1x popoln 3-dnevni oddih v Hotelu Ribno 3* na Bledu: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi za 2 odrasla + uporaba tenis igrišča (vsak dan bivanja, 1x dnevno po 60 min, med 9.00 in 15.00) + 1x 2-urna izposoja koles (kolesarnica za shranjevanje in prostor za pranje koles) + zemljevid kolesarskih poti v okolici Bleda + wi-fi in parking.
 • Vrednost kupona, s katerim si zagotovite rezervacijo, je 51,20 € (kupona ni mogoče kupiti s turističnim bonom). Razliko 204,80 € do polne cene (256 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom. Ob rezervaciji obvezno povejte, da boste plačali s turističnim bonom.
 • Akcija 1nadan: ob unovčenju kupona lahko koristite tudi 10 % popusta na masaže v Hotelu Ribno 3*.

Privoščite si aktivne in sproščujoče počitnice v Hotelu Ribno pri Bledu, edinem Zero Waste hotelu v Sloveniji, ki se ponaša s kar 20 prenovljenimi sobami!

Obdani boste s prečudovito naravo, ki ponuja neskončno možnosti za kolesarjenje, sprehode in pohode po okoliških hribih. Za vse kolesarje znamo dobro poskrbeti, saj smo specializiran kolesarki hotel. Na voljo so vam tudi teniška igrišča poleg Hotela Ribno. Kljub popolnemu odklopu boste lahko ostali povezani s svetom, saj imajo vse sobe wi-fi. Poskrbeli smo tudi za izvajanje varnostnih in higienskih priporočil, saj želimo, da se pri nas počutite varno in resnično uživate v svojih počitnicah. Pridite in si privoščite pravo sprostitev. Čaka vas prijazno osebje.

Hotel Ribno leži v neposredni bližini Bleda, v idilični gorenjski vasici, po kateri je dobil svoje ime. Njegova lega na robu smrekovega gozda, kjer lahko prisluhnete žvrgolenju ptic, navdušuje vse, željne miru in sprostitve v tesnem stiku z naravo. Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture.

Prijeten ambient restavracije, panoramska terasa in zelenica ob hotelu vabijo na kulinarične užitke ob veselem druženju, naj bo povod zanj družinsko kosilo, obletnica, piknik ali celo poročno slavje.

Podrobnosti o ponudniku

Epidos d.o.o., Hotel Ribno 3*

Izletniška ulica 44
4260 Bled
Slovenija

04 578 31 00

Ponudba je del kategorij: Hoteli | Šolske počitnice | Vikend paketi | Hoteli Slovenija | Poletne počitnice |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Kamnik, Slovenija

Nepozaben oddih za 2 v Hotelu MD Kamnik

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 193 € do polne cene (203 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Super cena
Rezerviranih 12
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Novo mesto, Slovenija

Popoln oddih v Hotelu Center Novo mesto

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 119 € do polne cene (129 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Super cena
Rezerviranih 8
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Zreče, Slovenija

3-dnevni oddih v idiličnem Hotelu pod Roglo

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 190 € do polne cene (200 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Super cena
Rezerviranih 6
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Ankaran, Slovenija

Oddih v suitah tik ob morju, Olive Suites 4*

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 214 € do polne cene (224 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 4
Nočitev: 1  |   Oseb: 5
NOVO Pohorje, Slovenija

Najem polno opremljenega apartmaja Bolfenk

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 39 € do polne cene (49 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Rezerviranih 5
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Izola, Slovenija

Popoln dopust v Apartment Old Town Izola

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 149,90 € do polne cene (159,90 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe.