Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-60%
Oseb: 1

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Želite vedeti, ali se zares ujamete s svojim partnerjem? -66% na karto ljubezenskega ujemanja! Imate mogoče simpatijo in ne veste, ali vam je naklonjena? Želite izvedeti, ali imate kaj možnosti z izbrano osebo? Si želite vedeti, ali vam je boljša polovica zvesta?

Gratis odgovori na do 5 vprašanj s področja ljubezni!

27,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-66%
Prihranek:
53,00 €
 
 

Naj se odgovori na najgloblja vprašanja vašega srca končno odkrijejo. 

Želite vedeti, ali se zares ujamete s svojim partnerjem/partnerko? Imate mogoče simpatijo in ne veste, ali vam je nakolonjen/naklonjena? Si želite izvedeti, če imate kaj možnosti z izbrano osebo? Si želite vedeti, ali vam je boljša polovica zvesta? Bosta ostala skupaj? Ali je vmes tretja seba? Kdo vpliva na vajin odnos? Vam je namenjen nekdo drug? Kaj vas čaka v ljubezni?  

Svetovalka, astrologinja in vedeževalka Mariša ima odgovor za vas – z izdelavo karte ljubezenskega ujemanja. S pomočjo izrisov obeh rojstnih astroloških natalnih kart, vaše in partnerjeve/partnerkine in Lenormand kart za vas izdela karto ljubezneskega ujemanja na kar 20 straneh A4 formata! Za izdelavo potrebuje podatke o imenih, priimkih, datumu in kraju rojstva za vas in za vašega partnerja/partnerko oziroma izbrano osebo.  

Izris obeh natalnih kart bo povedal, ali se ujamete s svojim partnerjem/partnerko oziroma ali imate kakšne možnosti pri svoji simpatiji. Lenormand karte bodo podale odgovor na vsa vaša vprašanja.
Temeljita ljubezenska analiza in obširni odgovori.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!