-50% na 60-minutni tretma hipnoterapije pri Integrapiji: uvodni pogovor (30 min) + seansa medicinske hipnoze (30 min), v živo ali preko video povezave! Hipnoza vam lahko pomaga pri zdravstvenih in psiholoških težavah ali izboljša športne in poslovne uspehe!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Integrapija: tretma hipnoterapije
Integrapija: tretma hipnoterapije
25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

Hipnoza je človeški fenomen in je stara toliko kot človek.
»Medicinska hipnoza je najstarejša znana oblika psihoterapevtske pomoči, ki jo kot metodo zdravljenja priznavajo tudi zdravniške organizacije po svetu in v Sloveniji. »

MEDICINSKA HIPNOZA ZA ZDRAVJE IN RAVNOVESJE je visoko učinkovit, znanstveno potrjen pristop pri:
- širokem spektru medicinskih bolezni in telesnih motenj (bolečine, prebavne
motnje, težave s kožo, prekomerna teža, spolne disfunkcije …),
- duševnih stanjih (anksioznost, depresija, fobije, izgorelost, …),
- psiholoških stiskah (odvisnost, grizenje nohtov, panika, stres, ...),
- psiholoških problemih (pretirana trema, slaba samopodoba, težave z odnosi, slabe navade, težave s koncentracijo, …).

Poleg medicinske hipnoze se hipnoterapija uspešno uporablja tudi v športu, poslovnem svetu kriminalistiki, prodaji, pri učenju…

ŠPORTNA HIPNOZA
Hipnoza lahko izostri športnikovo osredotočenost in izboljša zmogljivost oz. prepreči padec. Športnik, ki uporablja hipnozo, usposobi svoj um, da razmišlja in se osredotoči na natančen način, kot ga potrebuje, da lahko deluje po svojih najboljših močeh.

HIPNOZA ZA OSEBNI IN POSLOVNI USPEH
Hipnoterapija je za mnoge zelo uspešne ljudi dobro varovana skrivnost. Posameznike, ki želijo in res potrebujejo, biti na vrhu svoje igre in tam ostati. Slavne osebnosti, podjetniki in izvršni direktorji uporabljajo številna orodja, da ostanejo osredotočeni, napredujejo in se borijo proti strahom ali fobijam, hipnoterapija pa je pogosto na vrhu njihovega seznama. Znani in uspešni ljudje, ki uporabljajo hipnozo za doseg svojih ciljev: Albert Einstein, Tiger Woods, Kevin Costner, David Beckham, Winston Churchill, Thomas Edison in Mozart so uporabili hipnozo za dosego svojih ciljev.

Integrapija združuje znanja in veščine za ustvarjanje okoliščin, v katerih ljudje izkoristijo mentalne povezave, spomine in življenjske potenciale, da bi uresničili svoje lastne terapevtske cilje. Več si preberite na spletni strani. Hipnozo že od samega začetka spremljajo zmotna prepričanja in miti.

Staš Štrukelj Pirc se že več kot 10 let izobražuje tako v tujini, kot v Sloveniji, kjer je pridobil naziv terapevt medicinske hipnoze.

Mnenje klientke:
“Pred prvo seanso sem bila dokaj napeta in sem pristopila k terapiji s strahom pred neznanim. Staš me je pomiril s pogovorom pred terapijo. Sama hipnoterapija pa je razblinila še zadnje pomisleke in takoj sem se dogovorila za naslednjo seanso. Sedaj iz izkušenj menim, da je hipnoterapija izredno učinkovit način reševanja težav, ker te popelje v podzavest, umakne tvojo zavest, ki bi želela vplivati in imeti nadzor in reši težave, kjer so zapisane. Torej v podzavesti.”

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!