SUPER CENA za nepozaben oddih za do 4 osebe v prenovljenem kompleksu Goričko resort "Goričke iže": 2x nočitev v Konopljini iži + uporaba zunanjega bazena + 1x wellness zakup savne (3h) + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parkirno mesto!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 228 € do polne cene (238 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Goričke iže, Križevci: turistični bon
Goričke iže, Križevci: turistični bon
Goričke iže, Križevci: turistični bon
Goričke iže, Križevci: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
228,00 €
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Sredi Krajinskega parka Goričko, v Križevcih v Prekmurju, stojijta prelepi gorički hiši: INDAŠNJA in VELBANA. Navdih zanje je bil način gradnje "kot nekoč", obnova z naravnimi materiali, ter KONOPLJINA IŽA, ki je novogradnja zgrajena iz KONOPLJE.

Hiše so vse v neposredni naravi, med gozdovi. Če zelo pozorno poslušate se slišijo veverice, ki plezajo po drevesih.Hiške so vsekakor primerne za vse, ki želijo pobegniti realnosti v svet miru, lepote in prelepe narave. Hiške Vam ponujajo pogled na vrt, zelenje, pokrajino, gozd, gore, podeželje, odprti pogled. Hiške so edinstvene. Zgrajene so bile z veliko ljubezni, truda in potrpljenja.  
Čakajo prav na vas, da se v unikatnem notranjem ambientu sprostite, zaplavate v bazeni v poletnih mesecih ter izkusite finsko savno v obnovljenem hrastovem sodu, ki je malo prej služil žlahtni vinski kapljici.

Konopljina iža je hiška, ki kliče po pozornosti zaradi arhitekturne zasnove, načina izgradnje iz konoplje in naravnih materialov ter edinstveni notranji razporeditvi.

Je ena izmed redkih hiš, pri kateri je glavno pri gradbenih materialih vlogo igral konopljin pezdir, ki se je mešal skupaj z apnom, ki je naravni diretizator. Hiša zaradi sten iz konoplje odporna na požar, uravnava idealno vlažnost v prostoru skozi celo leto in ter omejuje elektromagnetno sevanje. Hiša je pokrita z trstiko, ki predstavlja material , ki se je v tem okolju uporabljal že v preteklosti.

Konopljina iža ponuja predprostor, ki ima štiri barske stole in mizo. Ko pridete v hišo prvo zagledate stopnice, ki vodijo do postelje v zgornjem delu hiške. Popolnoma opremljeno kuhinjo, prekrasno – unikatno kopalnico z tušem in dnevno sobo z raztegljivim kavčem. Po stopnicah navzgor se pride do postelje, ki ponuja popolno udobje, saj je pogled skozi stekleno sprednjo steno, usmerjen naravnost v nebo. Ponoči se tako lahko gleda zvezde.

Hiša ponuja tudi uporabo bazena, jacuzzija ter savne. Če si želite pobeg od vsakdana v nekaj posebnega, je to za Vas prava stvar. Je prihodnost turizma, ki je hkrati zelo atraktivno kot tudi okolju prijazno.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!