Počitnice v neokrnjeni naravi! Super cena za 3-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajski hiši BOVEC Holiday House: 2x nočitev v komfortnem apartmaju + neomejena uporaba koles in pohodniških palic + sezonsko sadje in zelenjava z bio vrta in sadovnjaka + simbolično darilce + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 110 € do polne cene (120 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom ali bonom21! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije!

Apartmajska hiša BOVEC Holiday House
Apartmajska hiša BOVEC Holiday House
Apartmajska hiša BOVEC Holiday House
Apartmajska hiša BOVEC Holiday House
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
110,00 €
Super cena
 
 

Sprostitveni in aktivni oddih v neokrnjeni naravi med mogočnimi gorami in smaragdnimi vodami.

Z vseh strani se razprostira čudovit razgled na razkošne gore ter na privlačno zeleno okolico. Lahko se razvajate na ležalnikih na veliki sončni terasi ali pa ob najljubši knjigi sproščate na visečih mrežah med drevesi. Na podstrešju je manjša knjižnica s planinskimi knjigami ter z otroška igralnica z raznolikimi igračami. Občudujte čudovite razglede na okoliške hribe. BOVEC Holiday House je prostorna počitniška hiša, saj ponuja možnost prenočitve od 15 do 20 gostov. Gostoljubno vas namestimo v željeni apartma ali dvoposteljno sobo. Vsaka nastanitvena enota pripoveduje svojo edinstveno unikatno zgodbo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!