Super cena za BOOM VIKEND na Kopah, 30 m od smučišča: 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi v sobi z etažno kopalnico v Grmovškovem domu na Kopah + 3-dnevna smučarska vozovnica za Kope (za dnevno in nočno smuko)!

Vrednost kupona je 56 €. Razliko 223 € do polne cene (279 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Grmovškov dom, Kope: boom vikend s smučanjem
Grmovškov dom, Kope: boom vikend s smučanjem
Grmovškov dom, Kope: boom vikend s smučanjem
Grmovškov dom, Kope: boom vikend s smučanjem
56,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
223,00 €
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Grmovškov dom na Kopah je prijeten planinski dom s 65 ležišči. Nahaja se na pozimi zelo zanimivi lokaciji, saj leži le slabih 50 metrov od prve vlečnice. Odprt je vse dni v letu.
Sobe v domu so preproste, a zelo prijetne. Vsaka soba ima umivalnik, sanitarije in tuši pa so etažni. Izbirate lahko med 2, 3, 4, 5 in 6-posteljnimi sobami.
V sklopu doma deluje tudi prostorna restavracija Kope z 200-timi sedišči, pod njo je znameniti Holcer pub in velika sončna terasa.
Od Slovenj Gradca je oddaljen 15 kilometrov.

Smučišče Kope je živahno družinsko smučišče nad Slovenj Gradcem. Razpolaga s šestimi vlečnicami in z dvema štirisedežnicama na 8 km smučarskih prog. 
Kope nudijo odlične pogoje rekreacije za bolj in manj izurjene smučarje. Ob ugodnih snežnih razmerah je na voljo tudi urejena snežno sprehajalna pot (možnost teka na smučeh) vse do Ribniške koče. 
Naravne lepote turističnega centra Kope, dobri pogoji za rekreacijo, zabava in domače vzdušje ter vsa pozornost prijaznega osebja vas bodo prepričali, da se boste na Kope radi vračali.