SUPER CENA za 3-dnevni oddih za do 5 oseb (4 odrasli + 1 otrok do 11,99 let) v vrhunskem Lanterna Premium Camping Resortu 4*: 2x nočitev v polno opremljeni mobilni hišici Premium Family, 70 m od morja + elektrika + wi-fi in parkirno mesto!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Lanterna Premium Camping Resort 4*: mobilna hišica
Lanterna Premium Camping Resort 4*: mobilna hišica
Lanterna Premium Camping Resort 4*: mobilna hišica
Lanterna Premium Camping Resort 4*: mobilna hišica
135,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Doživite vse lepote kampiranja v Lanterna Premium Camping Resortu, družinskem kampu s 4 zvezdicami, ki leži na polotoku Lanterna, na pol poti med Porečen in Novigradom. Kamp slovi kot družinski kamp s številnimi vsebinami, zato je idealna destinacija za družinski oddih.

Če iščete nove, moderne in luksuzno opremljene mobilne hišice za družinski oddih, so hišice Premium Family idealna izbira za vas. Stojijo v bližini morja, v mirnem delu Lanterna Premium Camping Resorta, kar pomeni, da vam zagotavljajo mir in zasebnost v enem najboljših družinskih kampov na Jadranu.
Ekskluzivne mobilne hišice z vrhunsko opremo zagotavljajo udoben oddih v naravi. V njih boste našli 35 m2 udobja z dvema spalnicama, dvema kopalnicama, opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem in dnevni prostor s televizijo in klimo. Za tople poletne večere je pokrita, 26 m2 velika terasa z jedilno mizo in ležalniki kot naročena. Številne aktivnosti v kampu, edinstvena lokacija in sodobne mobilne hišice so kombinacija za edinstven družinski oddih v bližini morja!