BONbastična ponudba - z bonom v Terme Cerkno! SUPER CENA za 3-dnevni termalni oddih za 2 osebi v Hotelu Cerkno 3*: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi + brezplačen vstop v Terme Cerkno + brezplačen vstop v fitnes + wi-fi in parkiranje!

Vrednost kupona je 30 €. Razliko 146 € do polne cene (176 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Hotel Cerkno 3*: turistični bon
Hotel Cerkno 3*: turistični bon
Hotel Cerkno 3*: turistični bon
Hotel Cerkno 3*: turistični bon
30,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
146,00 €
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Preživite oddih z nami, v neokrnjeni prečudoviti jesensko obarvani naravi, v družbi svojih najdražjih, kjer se boste lahko ob izletih in različnih aktivnostih lahko posvetili drug drugemu.

Zelene doline, sončne planote, širni gozdovi, skrivnostni vrhovi in razkošni pogledi. Čudovite vasice, neokrnjena narava, bogata kulturna dediščina in prijazni ljudje.

Hotel Cerkno v središču mesta in Alpska perla na vrhu smučarskega centra Cerkno ponujata različne možnosti nastanitev in bogato dodatno ponudbo. Vsak zase, a skupaj z edinstvenim okoljem, tvorita zgodbo, ki je zlepa ne boste pozabili. Lepote, ki se vam ponujajo ob obisku Cerkljanske, vas bodo nedvomno v hipu prepričale, da jih še kdaj obiščete.

Terme Cerkno 
Znano je, da je termalna voda vsestransko uporabna in zdravilna.  
V Cerknem se v sklopu Hotela Cerkno nahajajo edine slovenske terme v zavetju Julijskih Alp. Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi po meritvah sodeč prodirale močne zdravilne energije. Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Termalna voda je kemijsko bogata in vpliva blagodejno na človeško telo. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa. 
Terme Cerkno so primerne za sproščanje, rekreacijo, priprave plavalnih klubov in za izvajanje različnih vadb. Notranji termalni bazen s temperaturo 30 ° C združuje mnoge atrakcije; sprostitev zagotavljajo masažna ležišča, gejzirji, whirpool in otroški bazen. Terme Cerkno so v sezoni 2017 prejele laskavo priznanje za tretje Naj kopališče v kategoriji malih term v Sloveniji.