SUPER CENA za 4-dnevni oddih za do 5 oseb v polno opremljeni dvosobni mobilni hišici tipa C v vrhunskem kampu Čikat: 3x nočitev + koriščenje notranjega bazena z morsko vodo v hotelu Aurora + klima z ogrevanjem + posteljnina in brisače + končno čiščenje! Unovčljivost kar do 28. 3. 2021!

Kamp v čudovitem istoimenskem zalivu v stoletnem borovem gozdu in je v kombinaciji s prekrasnim morjem, čistim zrakom in naravnimi zdravilnimi dejavniki idealno mesto za polnjenje baterij na počitnicah!

Mobilna hišica kamp Čikat, Mali Lošinj
Mobilna hišica kamp Čikat, Mali Lošinj
Mobilna hišica kamp Čikat, Mali Lošinj
Mobilna hišica kamp Čikat, Mali Lošinj
114,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

V kampu Čikat, največjem kampu na creško-lošinjskem otočju, boste deležni nepozabnih trenutkov na svojih počitnicah. Kamp se nahaja na otoku Lošinj na predelu Čikat, ki je zahvaljujoč viziji določenih ljudi, v prvi vrsti prof. Ambroza Haračića, danes prekrit z gostim borovim gozdom. Profesor Haračić je pred kakšnimi sto leti s svojimi somišljeniki pričel s pogozdovanjem otoka, zato cel otok prekriva borov gozd, še posebej pa predele Čikat in Sunčana uvala.

Mesto Mali Lošinj, ki je od kampa Čikat oddaljeno 15 minuta lahke hoje, je prejemnik naslova šampion turizma 2007 in prejemnik Srebrnega cveta Evrope 2009, kar samo po sebi govori o razvoju turističnih vsebin in storitev na otoku.

Kamp Čikat je z mestom povezan tudi s turističnim vlakcem, nad katerim boste vi, predvsem pa vaši otroci, navdušeni.


MOBILNE HIŠKE
Njihove nove mobilne hišice nudijo luksuzno nastanitev in predstavljaju revolucijo v turističnem kampiranju. Udobje in luksuz ne zaostajata za hotelsko opremo, hkrati pa se ohranja stik z naravo. V ponudbi sta dva tipa mobilnih hišic: Freed-Home in tip C, obe pa zagotavljata, da bodo zadovoljni tudi najbolj zahtevni gosti. 

MOBILNE HIŠKE TIPA C
Na voljo je šestdeset popolnoma novih mobilnih hišk v velikosti 34m2, ki sprejmejo do 6 oseb. Hiške se nahajajo na zahodni strani kampa in imajo prostorno dnevno sobo in kuhinjo, dve spalnici, kopalnico ter pokrito teraso – vsebujejo vse, kar potrebujete za popoln družinski dopust. 
Ostale prednosti: dnevna soba z garnituro in jedilnico, opremljena kuhinja, pokrita terasa, oddaljenost od morja 30-150m.

NOTRANJI BAZEN V HOTELU PUNTA****
Hotel Punta**** je od namestitve oddaljen le slabih 10 minut vožnje in gostom kampa ponuja brezplačen vstop v njihov bazen. Posebnost takšnega bazena je ravno v tem, da nudi prijetno kopel v slani vodi tudi v hladnih zimskih časih, ko skok v morje za mnoge ni ravno prijetna izkušnja.