Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 58,00 €. Razliko 232,00 € do polne cene (290,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Blue Waves Resortu 4* v Malinski na Krku: 2x nočitev v standardni dvoposteljni sobi z zajtrkom + koriščenje Helath & Relax cone (notranji bazen, fitnes, jacuzzi), zunanjih bazenov, ležalnikov in senčnikov + darilo dobrodošlice + wi-fi.

Nepozabne poletne počitnice na krasnem Krku! Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Blue Waves Resort 4*, oddih v Malinski, Krk
Blue Waves Resort 4*, oddih v Malinski, Krk
Blue Waves Resort 4*, oddih v Malinski, Krk
Blue Waves Resort 4*, oddih v Malinski, Krk
304,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Dobrodošli na mesto kjer se začenjajo vaše počitnice! 

Blue Waves Resort ima za vas izredno ponudbo: hotelske vsebine visoke kakovosti z občutkom lastnega doma. Nahaja se takoj ob atraktivni plaži zelo blizu majhnega mesta Malinske na otoku Krku. To turistično naselje visoke kategorije je zgrajeno v tradicionalnem mediteranskem slogu s čistimi sodobnimi linijami in je enkratna mešanica sodobnega oblikovanja in tradicije.

Terasa Grill Bar 33 se nahaja ob plaži in nudi zelo prostorno teraso na 3 nivojih s hitro hrano, grilom in pijačo. Idealna izbira za kosilo v času, ko uživate v raznih aktivnostih na plaži pred hotelom. Idealen prostor za sproščeno vzdušje in večerjo ob živi glazbi kjer bo za vas poskrbelo prijazno osebje. 

Standardna dvoposteljna soba nudi zakonsko posteljo, klimo, sef, pisarniško mizo, satelitsko LCD televizijo, telefon, brezplačen WiFi, mini bar, ločeno kopalnico s kadjo in sušilcem za lase. Sobe so obrnjene na severno stran resorta. Velikost sobe je cca. 18 - 20m2 in lahko prejme največ 2 odrasli osebi in 1 otroka do 2. leta starosti v postelji s staršema.

Si želite počitnic z občutkom domačnosti? Potem je ta soba prava izbira za vas. Popoldanski oddih po kosilu preživite v veliki zakonski postelji, medtem ko vaši otroci gledajo TV program na LCD televiziji, udobno nameščeni na zofi v dnevni sobi. Občasne poslovne obveznosti boste zlahka opravili s pomočjo brezžičnega dostopa do spleta in telefona. Osvežite se s tuširanjem v udobni kopalnici z banjo ali s tušem. Praktičen balkon, terasa ali majhen francoski balkon s pogledom na morje ali bazene, obkrožene z zelenjem, ponujajo prijeten oddih na svežem zraku.