Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Velika planina, Slovenija

3-dnevno razvajanje v luksuznih kočah na Veliki planini

Prebudite se v luksuzni koči in začutite pomlad na Veliki planini!

Nepozabne počitnice na Veliki planini! SUPER CENA za idilični 3-dnevni oddih (2x nočitev) za do 5 oseb (2 odrasla + do 3 otroci) v luksuzni koči na Veliki Planini (mir zagotovljen)! Končno čiščenje je vključeno v ceno!

Zagotovite si popolne jesenske počitnice v neokrnjeni naravi idilične Velike Planine vse do 16. 12. 2020!

Luksuzna koca na Veliki Planini: družinske pocitnice
Luksuzna koca na Veliki Planini: družinske pocitnice
Luksuzna koca na Veliki Planini: družinske pocitnice
Luksuzna koca na Veliki Planini: družinske pocitnice
129,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Visoko v gorah, na 1600 metrih nadmorske višine, boste našli čarobne koče. Če se želite sprostiti, če imate preprosto radi gore in tišino ali pohode, potem boste našli vse, kar potrebujete na Veliki Planini, sredi Kamniških Alp. 
Turistično naselje je bilo zgrajeno po načrtih arhitekta Vlasta Kopača (1964). Prav zato so vse koče v arhitekturnem smislu podobne starodavnim pastirskim bajtam. 

Vzemite si torej čas in globoko zadihajte zrak brez izpušnih plinov, približajte se soncu in preprosto uživajte!

Kopanje na Veliki planini, še posebej v popolni tišini, ko vikinški bazen osvetljuje le luna ali zvezde, ko že pritiska mraz, vi pa ste v res topli vodi, velja za nepozabno doživetje. 

Vse koče so obnovljene, ohranjajo pa tudi čar tradicije. Z veseljem se boste tako greli - ali morda celo kaj skuhali na kaminu, lahko pa preprosto uporabili indukcijsko ploščo ali štedilnik na plin. Do sedežnice in bližnjega smučišča je dobrih 5 minut hoje, vse koče pa se nahajajo na samem vrhu Velike planine. Vožnja z avtom je po Veliki planini prepovedana, pozimi pa zaradi snega tudi nemogoča. Najlažji dostop do koč je z gondolo in sedežnico, za tiste, ki imate nekoliko več moči, pa tudi peš od bližnjih parkirišč (najbližje je oddaljeno dobrih 40 minut hoje, če pa želite mimogrede narediti tudi sprehod čez znamenito pastirsko vasico, pa parkirate pod Malo planino, od koder je še dobra ura hoje.

Vse, ki iščete popoln mir, ga boste na planini v hladnejših dneh zagotovo našli, ljubitelji bolj aktivnega preživljanja prostega časa pa jo lahko mahnete na potep po številnih pohodniških poteh.