Super cena za 3-dnevni idilični oddih za 2 osebi v prijetni nastanitvi Apartmaji Sobe Zvezda 4* na slovenski obali: 2x nočitev v dvoposteljnem apartmaju s teraso + popolnoma opremljena kuhinja + mini dobrodošlica + brezplačno parkirišče in wi-fi + možnost brezplačne izposoje koles!

Sproščen in miren oddih v vseh letnih časih. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

App Sobe Zvezda 4*, Koper
App Sobe Zvezda 4*, Koper
App Sobe Zvezda 4*, Koper
App Sobe Zvezda 4*, Koper
App Sobe Zvezda 4*, Koper
76,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Podarite si počitnice na slovenski obali - sproščen in miren oddih v vseh letnih časih.

Vabimo vas v prijetno družinsko hišo s štirimi različno velikimi apartmaji in dvema sobama. Vsaka soba in apartma ima lasten vhod z lastno pokrito teraso in mizo s stoli.  Apartma "Lavanda" je prilagojen gibalno oviranim gostom (dostopno z invalidskim vozičkom). Na razpolago je lep vrt z veliko mizo, senčnikom, ležalniki in žarom z mini kuhinjo. Na vrtu imajo posajene najrazličnejše začimbe in zelišča, ki so gostom na razpolago. Pred hišo imate na razpolago brezplačno parkirišče. Celotna enota se nahaja v pritličju in je v celoti dostopna z invalidskim vozičkom. Gostom nudijo tudi možnost uporabe pralnice, likalnice in sušilnega stroja (doplačilo). Brezplačno so na voljo štiri kolesa. Ob prihodu vas pričaka dobrodošlica (kava, čaj, sladek prigrizek), po dogovoru tudi možnost zajtrka.

Nahajajo se na prijetni lokaciji v neposredni bližini Kopra, le 5 kilometrov od morja. V kraju v Pobegih je v neposredni bližini pošta, bankomat, trgovina z živili in domača gostilna ter picerija. V bližnji okolici je možnost pohodništva, kolesarjenja in teka po urejenih poteh, kopanje v morju in bazenih, posluževanja urejenih otroških igrišč ter ogledov kulturnih in zgodovinskih znamenitosti v obmorskih mestih Koper, Izola, Portorož in Piran. Skozi celo leto je organiziranih tudi veliko družabnih prireditev in veselic.