Smučarska sezona na Krvavcu! SUPER CENA za 3-dnevni zimski oddih za 2 osebi v Hotelu Rozka 3* na Krvavcu: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v alpskem slogu + neomejena uporaba savne + wi-fi in parking!

Ne spreglejte vseh terminov in aranžmajev v Hotelu Rozka 3* na Krvavcu med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Zimske radosti za 2 osebi v Hotelu Rozka na Krvavcu
Zimske radosti za 2 osebi v Hotelu Rozka na Krvavcu
Zimske radosti za 2 osebi v Hotelu Rozka na Krvavcu
Zimske radosti za 2 osebi v Hotelu Rozka na Krvavcu
Zimske radosti za 2 osebi v Hotelu Rozka na Krvavcu
124,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel Rozka se nahaja v neposredni bližini zgornje postaje kabinske žičnice na planoti Gospinc (Krvavec), na 1.491 m nadmorske višine in direktno ob smučišču.
Hotel Rozka, opremljen v alpskem stilu, ob kaminu in domačemu vzdušju pričara posebno doživetje vsakomur, ki se temu prepusti.
Oddaljenost od hotela: prestolnica Ljubljana 44 km, letališče Jožeta Pučnika 22 km, Bled 55 km, Postojnska Jama 92 km.

Hotel leži na 1500 metrov nadmorske višine in ponuja pogled na Slovenijo in dolino tisočerih luči ter bogat izbor alternativ za šport, zabavo ter sprostitev. Nudi 19 enot s skupno 115 ležišči, finsko savno, brezžični internet, TV, teraso, restavracijo, bar in sejno sobo.
Okolica je priljubljena v vseh letnih časih in ponuja številne aktivnosti, kot so smučanje, pohodništvo in kolesarjenje. Bike Park ponuja 27 km označenih kolesarskih poti in spustov za vse stopnje kolesarskega znanja.

Prostorne nastanitvene enote vključujejo panoramski pogled na gore, svetlo leseno pohištvo, satelitsko televizijo z ravnim zaslonom in kopalnico s tušem, sušilcem za lase ter brezplačnimi izdelki za osebno nego.

Wellness
Alpsko opremljena finska savna v Hotelu Rozka nudipopolno intimno izkušnjo. V prijetnem prostoru zasproščanje daje poseben čar zastrta topla svetloba obmavrici barv savne, domač čaj in sveže sadje. Ob rezervaciji termina si lahko zagotovite čas, ki bo namenjensamo vam in vaši družbi v popolni intimi savnein wellnessa. Wellness nudi finsko savno, tuš, brisače, ležalke, čaj,vodo, sadje in sproščujočo glasbo.