Čudovita Gorenjska! SUPER CENA za krasen oddih za 2 osebi v aparthotelu Pr' Jakapč' v Mojstrani: 2x nočitev v sobi (1 ali 6) + posteljnina, brisače, pribor za osebno nego + brezplačna skupna kuhinja za sobe na vrtu v brunarici + končno čiščenje!

Ne spreglejte vseh aražmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Aparthotel Pr' Jakapč', Mojstrana: 2x nočitev
Aparthotel Pr' Jakapč', Mojstrana: 2x nočitev
Aparthotel Pr' Jakapč', Mojstrana: 2x nočitev
Aparthotel Pr' Jakapč', Mojstrana: 2x nočitev
106,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Aparthotel Pr Jakapč*** se nahaja v naselju Mojstrana in ponuja udobne sobe, brezplačen wi-fi in zunanji vrt.

Aparthotel nudi sodobno opremljene sobe in teraso. Sobe so opremljene z udobno posteljo, zasebno kopalnico z brezplačnim toaletnim priborom. Vključujejo tudi TV z ravnim zaslonom. Nekatere enote nudijo tudi kuhinjo s pečico.

Brezplačna uporaba skupne kuhinje 50 m2 v brunarici na vrtu. Kuhinja ima vso potrebno opremo, vključno s hladilnikom, posodo, priborom, začimbami..., kavni aparat v katerem imate zjutraj od 8.00 do 10.00 tople napitke BREZPLAČNE.

Okolica vam ponuja veliko športnih in sprostitvenih aktivnosti, vse od sprehodov, pohodov v gore, kolesarjenja, kajakinga, kanjoninga, plezanja in plavanja. Obiščite kapelo Marije Kraljice miru, kočo na Uskovnici, in Pot Rudno polje - Uskovnica, kjer si lahko ogledate tudi zdravilne točke na Razpotju praprotnice. Ljubitelji kolesarjenja se lahko odpravite do prečudovite doline Radovne na Bledu, do Bohinja ali pa uberete pot proti Kranjski gori. V bližini je tudi Nordijski Center Planica. Adrenalinski navdušenci lahko preizkusite plezalno steno Ferata.