Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Pohorje, Slovenija

Koncert klape Sebenico v GH Bellevue 4* ali GH Donat Superior 4*

Ne spreglejte ostalih opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rogaška Slatina, Slovenija

Prvomajski Dalmatinski dnevi v Grand hotelu Donat Superior v Rogaški Slatini!

Otrok do 9,99 let GRATIS!

Vrednost kupona je 67,20 €. Razliko 268,80 € do polne cene (336,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pohorje, Slovenija

Prvomajski dalmatinski oddih v Grand hotelu Bellevue 4* na Pohorju!

Koncert klape SEBENICO!

Otrok do 5,99 let GRATIS! Vrednost kupona je 47,20 €. Razliko 188,80 € do polne cene (236,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte ostalih opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Bivanje z razgledom! Super cena za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Grand hotelu Bellevue****: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi 2+1 + neomejen vstop v svet savn Wellness centra Bellevue 4* + dnevno sveže sadje na baru hotela + neomejen vstop v fitnes + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 190 € do polne cene (200 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte ostalih opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: turistični bon
Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: turistični bon
Grand hotel Bellevue 4*, Pohorje: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
190,00 €
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Grand hotel Bellevue****
Čez hotel na vrhu vzpenjače je zapihal svež veter. Grand hotel Donat Bellevue odpira vrata spremembam in vas pričakuje s še boljšo in kakovostnejšo ponudbo. Posebej za vas širijo svoje kapacitete, nadgrajujejo storitve in ustvarjajo nove možnosti udobja. Želijo, da vaše bivanje v hotelu postane nadstandardno doživetje. Rezervirajte svoje zatočišče udobja še danes.

Dvoposteljna soba je velika 30 m2 in ima dvoposteljno ležišče s kavčem; z možnostjo nastanitve dveh odraslih in dveh otrok (kopalnica s prho ali kadjo, direktni telefon, kabelska TV, mini bar, sef, internetni priključek).

Ponudba je del kategorij: