Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

SUPER CENA za krasen 3-dnevni oddih za 2 osebi v Termah Snovik: 2x nočitev z zajtrkom v apartmaju 2+2 ali 3+2 + 2x dnevno vstop v notranje termalne bazene + pitje termalne vode + vodena vodna telovadba + Kneipp vodni oblivi + program sprostitve in rekreacije + wi-fi in parkirišče!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 270 € do polne cene (280 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi!

Apartmajsko naselje Terme Snovik 4*: turistični bon
Apartmajsko naselje Terme Snovik 4*: turistični bon
Apartmajsko naselje Terme Snovik 4*: turistični bon
Apartmajsko naselje Terme Snovik 4*: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
270,00 €
Super cena
 
 

Terme Snovik – eko svet termalnih užitkov
Najvišje ležeče terme v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline.

Apartmajsko naselje na robu gozda  
Apartmajsko naselje 4*, ki se razteza nad termalnim kompleksom, je zgrajeno iz naravnih materialov, kar omogoča sproščeno in udobno počutje v apartmajih in sobah s pomirjujočim razgledom na zeleno dolino in okoliške planine.

Bazeni s termalno vodo

Termalna voda   
Voda v Termah Snovik je priznana kot naravno zdravilno sredstvo in predstavlja naše največje bogastvo. Vsebuje kalcij in magnezij ter veliko drugih koristnih mineralov. Primerna je za kopanje in pitje, dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo. S plavanjem krepimo mišice celotnega telesa, še posebej pa hrbtne in prsne mišice, ter mišice nog in ramenskega obroča, hkrati pa razbremenimo sklepe in kosti. 

Bazeni  
Bazenski kompleks sestavljajo notranji in zunanji bazeni z naravno travnato plažo. Voda v notranjem bazenu ima 32 °C, v masažnem bazenu pa 36 °C. Zunanji bazen s tobogani, v katerem je temperature vode od 26 °C do 28 °C, je pravi doživljajski raj za otroke in odrasle.