Počitnice na hrvaški obali! Super cena za 4-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu Albamaris 3* v Biogradu na Moru: 3x nočitev v klimatizirani standard sobi s polpenzionom + koriščenje otroškega igrišča + wi-fi!

Vrednost kupona je 79,80 €. Razliko 319,20 € do polne cene (399 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Hotel Albamaris 3*, Biograd na Moru: top počitnice
Hotel Albamaris 3*, Biograd na Moru: top počitnice
Hotel Albamaris 3*, Biograd na Moru: top počitnice
Hotel Albamaris 3*, Biograd na Moru: top počitnice
79,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
319,20 €
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Hotel Albamaris 3* se nahaja v Biogradu na Moru, od najbližje plaže pa je oddaljen le 3 minute hoje (300 m). Hotel ponuja restavracijo, teraso za sončenje in brezplačen wi-fi. Vse enote so klimatizirane in nudijo satelitsko televizijo s ploskim zaslonom ter zasebno kopalnico s tušem in brezplačnimi toaletnimi izdelki. Recepcija je odprta 24 ur/dan. Najmlajšim je namenjeno otroško igrišče, zabaviščni park Mirnovec pa je oddaljen le 2,5 km.

Biograd na Moru je idealna destinacija za aktivne počitnice (odbojka na mivki na plaži Soline, kolesarska pot od Biograda do krajinskega parka Vransko jezero, šola potapljanja, tenis ...).
Zaradi zanimivega geografskega položaja v osrčju jadranske obale in dostopnosti nacionalnih parkov (Kornati, Paklenica, slapovi Krke, Plitvička jezera) in krajinskega parka (Vransko jezero), Biograd na Moru svojim gostom ponuja številne organizirane izlete do najlepših delov Hrvaške.