Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Krk, Hrvaška

Pomladni oddih za 2 osebi v Hotel Resortu Dražica na prelepem Krku

Obiščite nepozabni otok Krk! 1 otrok do 9,99 let brezplačno!

SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Hotel Resortu Dražica (v Hotelu Dražica ali Vili Tamaris) na Krku: 2x nočitev s polpenzionom (zajtrk in večerja z vključeno pijačo iz avtomata) + uporaba zunanjega bazena z omejenim številom ležalnikov + wi-fi!

Obiščite nepozabni otok metuljev - prelepi Krk! 1 otrok do 11,99 let brezplačno!

Hotel Resort Dražica, Krk: mega oddih s polpenzionom
Hotel Resort Dražica, Krk: mega oddih s polpenzionom
Hotel Resort Dražica, Krk: mega oddih s polpenzionom
Hotel Resort Dražica, Krk: mega oddih s polpenzionom
170,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 8,50€ na eDenarnico

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hoteli Krk z raznoliko ponudbo odgovarjajo na želje še tako zahtevnih gostov in jim zagotavljajo oddih, ki ga zlepa ne boste pozabili. 
Hotel Dražica stoji ob plaži, le 800 m od centra Krka, ob hotelu pa se v sklopu naselja nahaja še Vila Tamaris. V hotelskem naselju je na voljo tudi velik bazen, dostop do lokalne plaže in možnosti za številne aktivnosti. 
Vsak objekt ima edinstveno identiteto in stil, vsi pa ponujajo visok nivo udobja in storitev, tako da vas čaka prijeten oddih, ne glede na objekt, v katerem boste bivali.