Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pag, Hrvaška

Luksuzni oddih s storitvijo All inclusive v La Luna Hotelu 4* na Pagu

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za MEGA sproščanje za 2 osebi na Pagu, v La Luna Hotelu 4*, tik ob plaži: 1x nočitev s polpenzionom + neomejena uporaba notranjega in zunanjega bazena, savn in fitnesa + prost vstop na hotelsko plažo + koriščenje ležalnikov ob bazenu in na plaži + wi-fi in parking!

Idealna destinacija za sproščen oddih v dvoje! Ne spreglejte vseh opcij bivanja in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

La Luna Hotel 4*, Pag: luksuzni oddih s polpenzionom
La Luna Hotel 4*, Pag: luksuzni oddih s polpenzionom
La Luna Hotel 4*, Pag: luksuzni oddih s polpenzionom
La Luna Hotel 4*, Pag: luksuzni oddih s polpenzionom
90,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

LA LUNA HOTEL je bil zgrajen leta 2008, razteza pa se na kar 10.000 kvadratnih metrih notranjih in 15.000 kvadratnih metrih zunanjih površin, kar ga uvršča med vodilne v regiji. Hotel gostom ponuja 96 luksuzno opremljenih sob s pogledom na morje in park, same sobe pa ponujajo izjemno udobje: najmanjša soba v hotelu je velika 30 m2, največja pa kar 60 m2 (v površino ni všteta terasa). Gostom hotela sta na razpolago zunanji hotelski parkirni prostor in garaža.

Hotel ima krasno zasebno plažo za 250 gostov, dva bazena (zunanjega in notranjega), štiri savne (bio, turško, finsko in solno), wellness, dva bara (cocktail in lobby bar) in dve restavraciji (penzionsko in A' la carte).
Gastronomska ponudba hotela je zasnovana na domačih izdelkih in tradiciji otoka Paga in Novalje, večino živil pa proizvedejo kar sami oziroma s pomočjo domačih kooperantov. V dogovoru z lokalnimi proizvajalci skušajo razviti posebno sorto belega in črnega vina za svoje goste, na vinski karti hotela pa prevladujejo hrvaška vina in prestižna tuja vina visoke kategorije.