SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v hostlu Zaostrog, tik ob plaži: 2x nočitev z zajtrkom v klimatizirani sobi z lastno kopalnico, televizorjem in mini hladilnikom + brezplačna uporaba koles + wi-fi in parkirno mesto!

Otrok do 6. leta gratis! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hostel Zaostrog, Makarska riviera: oddih za 2 osebi
Hostel Zaostrog, Makarska riviera: oddih za 2 osebi
Hostel Zaostrog, Makarska riviera: oddih za 2 osebi
Hostel Zaostrog, Makarska riviera: oddih za 2 osebi
90,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hostel Zaostrog, ponosni lastnik oznake #SafeStayInCroatia, ki skrbi za vaše zdravje in spoštuje vse standarde za varno bivanje, stoji na izjemni lokaciji s prijetno mikroklimo, velikim številom sončnih dni in dokaj svežimi večeri z malo padavin, ob čistem morju in v mirnem okolju, brez hrupnih klubov v neposredni bližini, a hkrati blizu večjih mest (Split, Makarska, Dubrovnik, Metković). Stoji v prvi vrsti od morja in lepe prodnate plaže.
Ponuja namestitev v večposteljnih sobah, v katerih je po potrebi mogoče prilagajati število postelj. Obroki so streženi na odprti terasi restavracije, ki gleda na morje in otroško igrišče, v slabem vremenu pa je gostom seveda na voljo zaprta restavracija, ki drugače služi za večerno animacijo ali kot sejna dvorana. V sklopu objekta je tudi kavarna, kjer ob pijači ponujajo tudi sladoled. Ker so relativno majhen objekt, se s kvalitetno izbiro sestavin in prijaznim osebjem trudijo poslovati tako, da poslušajo želje gostov in se jim trudijo ustreči, tako s ponudbo kot s storitvami.

Pred hostlom je večnamensko igrišče za nogomet, košarko, rokomet in odbojko ter športne igre, ki so organizirane s pomočjo animatorjev. Ljubitelji aktivnega oddiha imajo na voljo tudi možnost brezplačne uporabe koles.

Dobrih deset metrov od vhoda v hostel je urejena plaža z dodatnimi vsebinami (sladoled, kavarne, restavracije, stojnice s spominki). Sprehajalna pot vodi do centra mesta, kjer so trgovine, pošta idr.

Hostel Zaostrog je tudi v bližini številnih atraktivnih destinacij, ki jih lahko raziščete, na primer Naravni park Biokovo (30 km), Skywalk (50 km), Baćinska jezera in Neretva (20 km), Dubrovnik (120 km), Međugorje (60 km) ...

Ponudba je del kategorij: