SUPER CENA za krasen 3-dnevni družinski oddih (2x nočitev) za 2 odrasla in 1 otroka do 12 let v glamping hiški v neokrnjeni naravi škofjeloškega hribovja + posteljnina in brisače + uporaba letne kuhinje + souporaba kopalnice in sanitarij + končno čiščenje in parking!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 80 € do polne cene (90 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Kmetija Okršlan, Glamping hiška: turistični bon
Kmetija Okršlan, Glamping hiška: turistični bon
Kmetija Okršlan, Glamping hiška: turistični bon
Kmetija Okršlan, Glamping hiška: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
80,00 €
Super cena
 
 

GLAMPING HIŠKA  
Počitniška glamping hiška v mirnem okolju z lepim razgledom, letno kuhinjo, souporabo kopalnice in zunanjo kad s tušem za prijetno osvežitev. Okolice je prepredena s številnimi asfaltnimi in makadamskimi cestami ter kolovozi, primernimi za gorsko kolesarstvo.  
Primerna lokcija tudi za daljše pohode na Lubnik nad Škofjo Loko s planinsko koči, mimo vasi Mlaka, kjer so posneli znani slovenski film Cvetje v jeseni. Blizu se nahaja tudi Blegoš in Ratitovec, kjer vas čakajo domače kmečke dobrote in flancati v planinskem domu. Vse kar potrebujete za prijetno bivanje je dobra planinska karta in obilica dobre volje.Blizu se nahajata slikoviti gori Ratitovec in Blegoš s planinskimi kočami z odlično domačo hrano. Lahko prečkate reko Soro bogato z Lipani in Postrvmi, ali se podate skozi Sovpot v Polhograjske Dolomite med bunkerje Rupnikove linije na Golem in Žirovskem vrhu, ali pa obiščete Tošč ter Grmado.

Ogledate si lahko sušilnico sadja, čebelnjak, zbirko starega kmečkega orodja in v bližini Zejčarjev kostanj, nekoč najdebelejši kostanj v Sloveniji.

Oddaljenost drugih znanih točk v bližinji okolici:  
6 km Dvorec Visoko
4 km Čebelarski dom v Brodeh
30 min, cerkev Sv. Florijana
40 min, cerkev Sv. Volbenka
40 min, Gabrška gora - izletniška kmetija Pešar
2 uri Lubnik
4 ure Blegoš