Izjemna ponudba! SUPER CENA za 3-dnevni idilični oddih (2x nočitev) za do 4 osebe v apartmaju (garsonjeri) v naselju Pungart na Kopah!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 80 € do polne cene (90 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Preživite poletne dni na Kopah!

Apartma na Kopah: turistični bon
Apartma na Kopah: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
80,00 €
Super cena
 
 

Apartmajska koča Črnica 1 na Kopah se nahaja v neposredni bližini Lukovega doma v naselju Pungart na Kopah. Na voljo so štirje apartmaji v velikosti 25 m2 bivalne površine. V koči se nahajajo še klet, shramba za smučarsko opremo ter velik balkon, ki pripada spodnjima apartmajema, primeren za prijetno druženje na soncu. Apartmaji so namenjeni bivanju do 4 oseb. V vsakem apartmaju se nahajajo LCD TV (Total tv), zakonska postelja in pograd, kopalnica s tušem ter kuhinja z vso potrebno opremo.  Imajo urejeno lastno ogrevanje z električno energijo, parkiranje je zagotovljeno na velikem parkirišču zraven koče oziroma Lukovega doma. Zaradi odlične lege koče, ki je v središču samega dogajanja, se lahko prepustite različnim aktivnostim.

Smučišče in Grmškov dom sta prav tako v bližini koče, v Lukovem domu pa imate na voljo tudi sodoben wellness center.