Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Njivice, Hrvaška

Družinski oddih v villi Pinus v naselju Aminess Gaia Green Villas v Njivicah

Prijetna dvonadstropna vila v resortu, ki vam zagotavlja pravo hedonistično preživljanje dopusta!

SUPER CENA za popoln 3-dnevni oddih na Krku: 2x nočitev za do 4 odrasle in 2 otroka v klimatiziranih mobilnih hiškah Holiday Homes (30-35 m2) v Aminess Atea Camping Resortu 4* + končno čiščenje + posteljnina in brisače + wi-fi in parking (za 1 avtomobil)!

Nepozabne jesenske počitnice v odličnih mobilnih hiškah na Krku!

Aminess Atea Camping Resort 4*, Njivice: mobilne hišice
Aminess Atea Camping Resort 4*, Njivice: mobilne hišice
Aminess Atea Camping Resort 4*, Njivice: mobilne hišice
Aminess Atea Camping Resort 4*, Njivice: mobilne hišice
108,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Popolno družinsko kampiranje na otoku Krku!
Ko si boste zaželeli pristnega dotika narave, prebujanja ob šumu morja in sproščenosti otoka, pridite v gozdnati Aminess Atea Camping Resort v Njivicah. Odženite skrbi in stres na prostrani parceli ali očarljivi terasi mobilne hiške. Uživajte v vedrem in popolnem oddihu z raznovrstnimi vsebinami za otroke ter osvežilnimi dejavnostmi za srečne starše.

Mobilne hiške Aminess Atea Camping Resort 4* (ex kamp Njivice)
Mobilne hiške so postale nepogrešljiv del nastanitvenih kapacitet v sodobnem turizmu in so najsodobnejša oblika nastanitve v kampih. Udobje teh hišk vam ponuje vse prednosti apartmajev visoke kategorije, od katerih se pa razlikujejo po eni pomembni lastnosti: stojijo tik ob morju, v senci gozdička v urejenem kampu. 
Mobilne hiške v kampu Aminess Atea Camping Resort imajo površino 30-35m², dve spalnici, dnevno sobo, kuhinjo in kopalnico, stojijo pa nedaleč od morja. Vsaka mobilna hiška ima tudi sodobno pokrito teraso, ki vam zagotavlja prijeten razgled na Kvarnerski zaliv. 
Vse mobilne hiške so klimatizirane, v ceno najema pa sta vključena tudi posteljnina in končno čiščenje. Če iščete možnosti za popoln in udoben oddih, najemite svojo mobilni hiško v kampu Aminess Atea Camping Resort!

Oprema mobilnih hišk:

- opremljena kuhinja
- aparat za kavo
- elektrika
- voda
- plin
- posteljnina
- brisače
- SAT-TV
- brezplačen wi-fi
- klimatska naprava
- parkirno mesto