Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Popolna sprostitev, regeneracija in razstrupljanje telesa s 3v1 masažnim paketom

Privoščite si popolno sprostitev, regeneracijo in razstrupljanje telesa s "3 v 1" masažnim paketom!

Popolna sprostitev! - 50 % na 60-minutno terapevtsko masažo FANTASY FULL v salonu Presslight terapija masaže: protibolečinska masaža + vibracijska masaža + antistresna masaža + refleksna masaža stopal in dlani + masaža obraza in dekolteja!

Razbremenite celotno telo s kombinacija 5 terapevtskih masaž, ki olajšajo številne tegobe!

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 
 

FANTASY FULL MASAŽA
Je kombinacija 5 terapevtskih masaž, ki olajšajo številne tegobe.

ANTI –PAIN - protibolečinska masaža s scenar prevodnimi rokavicami deluje protivnetno, izboljša prekrvavitev v mišicah, zaradi česar se lažje sprostijo in pospešuje celjenje prizadetega področja

POWER POINT – vibracijska masaža je ena izmed najučinkovitejših metod masaže! Razbije in zmehča vozle, sprosti napetost mišic. Lajša bolečine pri poškodbah mišic in poveča prožnost in upogljivost telesa.

RELAX masaža ali antistresna masaža zajema masažo celega telesa s poudarkom na  vratu in zgornjemu delu hrbta, saj se tu največkrat kažejo posledice stresa v obliki napetosti. Pomaga pri živčni in psihični preobremenjenosti, razdražljivosti, nespečnosti, živčnih boleznih ...

REFLEKSNA masaža stopal in dlani - refleksoterapija je proces, pri katerem s pritiskanjem na določene refleksne cone na stopalih ali dlaneh izzovemo refleks in s tem sprožimo samozdravilen mehanizem v telesu.

ANTI AGING tretma - masaža obraza in dekolteja. Intenzivna masaža obraza, vratu in dekolteja izboljša prekrvitev kože in jo oskrbi s kisikom. Z dodatnim barvnim svetenjem Bioptron pa se poveča elastičnost kože, tvorba kolagena in elastina ter zavira staranje.

Za vse, ki si želite popolne sprostitve!

Ponudba je del kategorij: