Vse, kar potrebujete, da ustvarite pravi EscapeRoom! -63% na družabno namizno igro Escapoly za 2 do 8 igralcev! V paketu boste našli 3 različne scenarije, 18 skritih namigov in 15 predmetov, ki so bili najdeni na mestu zločina! Poštnina je brezplačna!

Igra Escapoly vam ponuja pravi policijski primer, kjer bo vaš cilj raziskovati in razrešiti detektivsko uganko preden serijski morilec spet mori.

29,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
79,00 €
-63%
Prihranek:
50,00 €
 
 

Escapoly igra, ki vas preizkusi v reševanju zanimivih policijskih primerov. Je odlična ideja za darilo za entuziaste sob pobega in detektivskih iger ter zabavna rekreacija vaših sivih celic. Paket vsebuje kar 3 misije po 60 minut!

Igro lahko igra od 2 do 8 igralcev. V kolikor želite igrati v večjem številu vam priporočamo, da se razdelite v skupine. V igri boste našli zapečatene dokaze, ki jih bo potrebno skriti v prostoru (to so realni predmeti, ki služijo namenu razreševanja primera in izzivov, ki vam jih je pustil klovn Enigmist ter vam prikažejo zgodbo na realen način). Ko skrijete dokaze, se z uvodnim videom začne prva misija. Da jo uspešno zaključite boste morali preiskati kraj zločina, poiskati vse dokaze in jih razvozlati. Če boste uspešni, boste odprli vse ključavnice in skrite prostore in tako prišli do naslova, kjer se nahaja naslednja žrtev.