SUPER CENA za 3-dnevni oddih za do 5 oseb (4 odrasli + 1 otrok do 11,99 let) v edinstvenem Camping Parku Umag: 2x nočitev v polno opremljeni mobilni hišici Premium Relax + elektrika + wi-fi in parkirno mesto!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Camping Park Umag: mobilna hišica
Camping Park Umag: mobilna hišica
Camping Park Umag: mobilna hišica
Camping Park Umag: mobilna hišica
105,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Na zahodni obali istrskega polotoka se ob 3 km dolgi plaži razteza Camping Park Umag, ki je nekaj posebnega iz več razlogov. Ne glede na vrsto namestitve, ki jo izberete, boste lahko v kampu uživali v vseh vsebinah. Na voljo so vam razkošni bazeni s slapovi, vodni park z gusarsko ladjo in utrdbo, eko park, v katerem boste našli sredozemska zelišča in jih nabrali za kosilo. Medtem ko otroci uživajo v vodnih radosth, se lahko odrasli sprostijo z različnimi masažami ali se pridružijo različnim animacijskim aktivnostim.
Poleg vsega omenjenega kamp ponuja tudi odlične restavracije, cone za žar, supermarket, ribarnico, kioske s svežimi pekovskimi izdelki in bare, pa tudi bogate športne vsebine, od potapljanja do vodenih kolesarskih tur.

Doživite vse čare bivanja v naravi z družino v mobilnih hišicah Premium Relax. Uživajte v miru in zasebnosti na skrbno izbrani lokaciji, v sredozemskem gozdičku, nedaleč od morja. Vodna osvežite in zabavni svet vodnih atrakcij vas pričakujeta le nekaj korakov stran od vaše mobilne hišice. Mobilna hišica Premium Relax združuje vse lepote morja in narave. Uživajte kot v udobju lastnega doma, na veliki pokriti terasi pa vas bo navduševala panorama, ki se je nikoli ne boste naveličali. Znotraj zidov hišice skrivajo 35 m2 čistega udobja in užitka - dve spalnici, dve kopalnici, dnevni prostor in polno opremljeno kuhinjo. Tople večere preživite na krasni terasi, sprostite se na ležalnikih in uživajte v poletnem žaru z družino. Bližina morja, mir in narava, ki vas obdajajo, so le majhen del razlogov, zakaj boste želeli ostati kak dan dlje!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!