Poletni dopust s petimi zvezdicami! SUPER CENA za razkošen 5-dnevni oddih za 2 osebi v Hotelu President Solin 5*: 4x nočitev s polpenzionom v deluxe dvoposteljni sobi + paket dobrodošlice + neomejena uporaba wellness in spa vsebin + izposoja električnega kolesa + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 78,80 €. Razliko 315,20 € do polne cene (394 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi!

Hotel President Solin 5*: 5-dnevni razkošni oddih
Hotel President Solin 5*: 5-dnevni razkošni oddih
Hotel President Solin 5*: 5-dnevni razkošni oddih
Hotel President Solin 5*: 5-dnevni razkošni oddih
78,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
315,20 €
Super cena
 
 

Luksuzni Hotel President Solin ***** stoji v samem centru Solina, mestu, ki slovi po zgodovinskih najdiščih in bogati sredozemski kulturi. Kot nova turistična destinacija ob ustju reke Jadro je Solin prav unikatna oaza, ki pritegne pozornost predvsem z osupljivo lepoto narave.
Hotel je prikladno loociran le lučaj od starih mest Split s slavno Dioklecianovo palačo in Unescovega Trogirja. Sodobno opremljen hotel ponuja izjemno udobje bivanja, pozorno in prijazno osebje pa bo poskrbelo, da bo vaše bivanje v Hotelu President resnično nepozabno.

Hotel razpolaga z 92 luksuzno opremljenimi sobami in 4 suitami, ki so okusno opremljene z vrhunsko opremo, udobnim pohištvom in elegantnimi kopalnicami. Vse sobe imajo balkone in ponujajo razgled na prelepo okoloico.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!